Coupons at Checkout for Internet Explorer

Coupons at Checkout for Internet Explorer 1.1

Опис

Купони на Checkout за Internet Explorer: The Ultimate Shopping Companion

Дали сте уморни од пребарување на интернет за купонски кодови секогаш кога купувате онлајн? Дали сакате да има полесен начин да заштедите пари додека купувате од вашите омилени трговци на мало? Не гледајте подалеку од Купони на Checkout, револуционерниот нов приклучок за прелистувач за Internet Explorer.

Купоните на Checkout се дизајнирани да го направат вашето онлајн шопинг искуство побрзо, полесно и подостапно. Со оваа моќна алатка инсталирана на вашиот прелистувач, ќе имате моментален пристап до широк спектар на купони и промо кодови од сите ваши омилени трговци на мало. Нема повеќе губење време барајќи попусти – Купоните на Checkout ја вршат целата работа за вас!

Како работи?

Користењето купони на Checkout не може да биде поедноставно. Откако ќе се инсталира на вашиот прелистувач, тој автоматски открива кога сте на страницата за наплата на трговецот на мало. Кога ќе стигнете до полето со кодот за промоција за време на наплатата, Купоните на Checkout ќе го означат и ќе обезбедат список со достапни кодови за купони.

Сè што треба да направите е да кликнете на полето и да го изберете кодот што најдобро функционира за вашето купување. Попустот ќе се примени веднаш - нема потреба да копирате и залепувате или меморирате долги низи знаци.

Кои се придобивките?

Има безброј бенефиции од користењето купони на Checkout кога купувате онлајн:

Заштедете време: со купони на наплата, нема потреба да губите време барајќи повеќе веб-локации за кодови за купони. Сè е токму таму на едно место!

Заштедете пари: со користење на достапни купони и промо кодови при секое купување, купувачите можат да заштедат значителни суми пари со текот на времето.

Лесен за користење: Дури и ако не сте познавачи на технологијата, инсталирањето и користењето купони на Checkout е едноставно и едноставно.

Широк избор на трговци на мало: Без разлика дали купувате од познати брендови или помали продавачи на мало, големи се шансите тие да понудат купони што може да се користат со овој приклучок.

Без трошоци за вас: Најдобро од сè? Користењето купони на Checkout нема да ги чини купувачите ништо дополнително - тоа е потполно бесплатно!

Зошто да изберете Internet Explorer?

Додека многу луѓе користат други прелистувачи како Chrome или Firefox овие денови, сè уште има многу кои претпочитаат Internet Explorer како опција. Ако тоа звучи како вас (или ако IE е она што е достапно на вашиот работен компјутер), тогаш бидете сигурни дека Coupons At Checkout функционира беспрекорно и со овој прелистувач!

Без разлика дали прелистувате низ Амазон или проверувате зделки од веб-страницата на Мејси - нашиот софтвер има сè покриено!

Завршни мисли

Ако штедењето пари додека купувате онлајн звучи привлечно (и да се соочиме со тоа - кој не сака добра зделка?), тогаш размислете да го пробате софтверот на Coupon At Checkouts денес! Со неговиот лесен за користење интерфејс и широкиот избор на достапни попусти на различни локации за малопродажба - уверени сме дека штом корисниците ќе почнат да го користат нашиот софтвер, никогаш повеќе нема да сакаат да купуваат без него!

Целосни спецификации
Издавач CouponFollow
Страница на издавачи http://couponfollow.com/checkout
Датум на издавање 2013-01-08
Датум на додавање 2013-01-09
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 2.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 668

Comments: