Album Downloader

Album Downloader 1.2.4

Опис

Album Downloader е моќен софтвер кој спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на љубителите на музика да ги преземат своите омилени албуми од популарни музички веб-локации како што се mp3.zing.vn, nhaccuatui.com, nhacso.net, nhac.vui.vn и music.go.vn. Со Album Downloader, можете лесно да ги преземете сите песни во албумот со само еден клик.

Помина времето кога требаше да поминувате часови за преземање поединечни песни од различни албуми. Со преземачот на албуми, можете да заштедите време и напор со преземање цели албуми со едно движење. Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да слушаат музика на нивните уреди, но не сакаат да губат време барајќи и преземајќи поединечни песни.

Album Downloader има кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да ракувате со овој софтвер. Се што ви треба е компјутер или мобилен уред со интернет конекција и можете да одите.

Една од најдобрите работи за Album Downloader е неговата компатибилност со повеќе музички веб-страници. Без разлика дали вашата омилена веб-локација е mp3.zing.vn или nhaccuatui.com, овој софтвер ве опфати. Можете да ги преземете сите ваши омилени албуми од овие веб-локации без никаква мака.

Друга одлична карактеристика на Album Downloader е неговата способност да презема висококвалитетни аудио датотеки. Не мора да се грижите за компромитирање на квалитетот на звукот кога го користите овој софтвер бидејќи гарантира дека сите преземени датотеки се со врвен квалитет.

Превземачот на албуми нуди и брзи брзини на преземање што значи дека нема да морате да чекате долго пред да завршат преземањата на вашите албуми. Оваа функција го прави идеален за оние кои сакаат брз пристап до нивните омилени мелодии без да чекаат со векови.

Дополнително, Album Downloader е опремен со напредни функции како што се сериски преземања кои им овозможуваат на корисниците да преземаат повеќе албуми одеднаш. Оваа функција заштедува уште повеќе време и напор дозволувајќи им на корисниците да редат неколку преземања истовремено.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин за преземање цели албуми од популарни музички веб-локации, тогаш не гледајте подалеку од Превземачот на албуми! Со својот кориснички интерфејс, компатибилност со повеќе веб-локации, висококвалитетни аудио датотеки и брзи брзини на преземање - овој софтвер има се што е потребно за пријатно слушање!

Целосни спецификации
Издавач CSC Viet Nam
Страница на издавачи http://www.csc.com/
Датум на издавање 2013-01-15
Датум на додавање 2013-01-15
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 1.2.4
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft Net Framework 2.0
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 471

Comments: