Slimm Bat to Exe

Slimm Bat to Exe 1.0.1

Windows / Slimm Solutions / 10484 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од тоа да морате рачно да ги стартувате вашите сериски датотеки секој пат кога сакате да играте емулирана игра? Не гледајте подалеку од Slimm Bat to Exe, врвното решение за конвертирање на вашите сериски датотеки во извршни датотеки со само еден клик.

Како алатка за програмери, Slimm Bat to Exe нуди едноставен и ефикасен начин за компајлирање на сериските датотеки во извршни датотеки. Со пристап до сите опции преку вграден уредник, можете лесно да ја изберете иконата и дали извршната датотека покажува прозорец на конзола или не. Ова овозможува целосно прилагодување на вашата извршна датотека.

Една од врвните карактеристики на Slimm Bat to Exe е неговата работа со еден клик. Со само еден клик, можете да комбинирате икона и серија датотека во извршна датотека. Ова заштедува време и ги елиминира сите потенцијални грешки што може да се појават при рачно компилирање.

Покрај тоа, Slimm Bat to Exe овозможува и приспособени икони да бидат вклучени во финалниот производ. Ова додава личен допир и им олеснува на корисниците да идентификуваат која програма ја стартуваат.

Но, зошто да се користи конкретно Slimm Bat to Exe? Како што беше споменато претходно, овој софтвер е создаден специјално за компајлирање на сериски датотеки во извршни датотеки за да може емулираните игри да се лансираат од Steam. Сепак, може да се користи и за други цели, како што е создавање на самостојни апликации или скрипти на кои им е потребен интерфејс.

Генерално, Slimm Bat to Exe е суштинска алатка за секој развивач кој бара лесен начин да ги конвертира нивните сериски датотеки во извршни датотеки со приспособливи опции. Неговиот кориснички интерфејс го прави достапен дури и за оние кои се нови во програмирањето или кодирањето.

Па што чекаш? Преземете го Slimm Bat To Exe денес и почнете да го поедноставувате процесот на развој!

Целосни спецификации
Издавач Slimm Solutions
Страница на издавачи http://misterslimm.wordpress.com/
Датум на издавање 2013-01-16
Датум на додавање 2013-01-15
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Толкувачи и компајлери
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 15
Вкупно преземања 10484

Comments: