SmsCentra 2013 lite

SmsCentra 2013 lite 1.0

Опис

SmsCentra 2013 lite е моќен комуникациски софтвер кој поддржува широк спектар на брендови на мобилни телефони и опрема како Nokia, Siemens, Sony-Ericsson, Motorola и Alcatel. Исто така, поддржува GSM/GPRS модеми како што се Wavecom, Siemens, Sony-Ericsson и Motorola. Со SmsCentra 2013 lite, можете лесно да испраќате текстуални пораки до вашите контакти користејќи неколку начини на комуникација, вклучувајќи сериски приклучок, инфрацрвен и Bluetooth.

Софтверот поддржува и неколку протоколи за комуникација како што се AT Command, Nokia FBus и Nokia MBus. Ова значи дека можете лесно да ги читате и поставувате параметрите на телефонот како модел, број SMSC, верзија на хардвер и софтвер, број IMEI меѓу другите. Можете исто така да читате информации за мрежата како што се името на мрежата и квалитетот на сигналот.

SmsCentra 2013 lite ви овозможува да добивате имиња на папки за СМС од вашиот мобилен телефон или модем. Потоа можете лесно да читате текстуални пораки од овие папки. Софтверот поддржува редовни текстуални пораки, како и поврзани текстуални пораки кои автоматски се прикажуваат на уредот на примачот.

Со SmsCentra 2013 lite имате можност да испраќате пораки до единечни контакти или повеќе контакти одеднаш користејќи групи. Наместо рачно да внесувате голем број контакти еден по еден, што би можело да одземе многу време; наместо тоа користете ја функцијата Увези контакти.

Може да зачувате често користени шаблони за пораки во SmsCentra 2013 lite за да не треба повторно да се пишуваат секогаш кога ќе ви бидат потребни. Може да се испратат и динамични персонализирани пораки за да се осигури дека примателите добиваат многу персонализирани пораки приспособени специјално за нив.

Во прилог на оваа платформа за пораки богата со функции; SmsCentra 2013 lite им овозможува на корисниците да создаваат потписи за стандардни или персонализирани пораки што додава дополнителен допир на професионализам при комуникација со клиенти или колеги.

Огромните можности за известување во SmsCentra 2013 lite им овозможуваат на корисниците лесно да го следат статусот на нивните пораки, вклучувајќи извештаи за печатење или ексел извоз за понатамошна анализа доколку е потребно.

Испраќањето СМС е многу поевтино од телефонскиот повик, но во повеќето случаи пренесува исто толку информации ако не и повеќе! Со можности за моментален контакт; допрете брзо и ефикасно без оглед на локацијата - сето тоа благодарение на моќните функции понудени од SmsCentra 2013 Lite!

Целосни спецификации
Издавач Apex Tech
Страница на издавачи http://www.apextech.in
Датум на издавање 2013-01-22
Датум на додавање 2013-01-16
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 72

Comments: