Caretaker Antispam for Exchange ServerTwo (64-bit)

Caretaker Antispam for Exchange ServerTwo (64-bit) 1.1.3

Опис

Caretaker Antispam for Exchange ServerTwo (64-битен) е моќен и сигурен филтер за спам дизајниран да ја заштити вашата мрежа од несакани и опасни пораки. Како суштински дел од вашата мрежна безбедност, Caretaker Antispam обезбедува цврста одбрана од спам и фишинг пораки кои можат да го загрозат интегритетот на вашиот систем.

Бидејќи спамерите постојано смислуваат нови трикови за да ги поразат или измамат филтрите засновани на технологијата на Bayesian и отпечатоци од прсти, важно е да имате решение што може да биде во чекор со овие закани кои се развиваат. Caretaker Antispam го прави токму тоа не само што ја анализира содржината на поштата, туку и се концентрира на угледот на испраќачите и примачите.

Овој пристап му овозможува на Caretaker Antispam веднаш да ги изолира несаканите и опасни пораки, спречувајќи ги да стигнат до нивните наменети примачи. И бидејќи спамерите испраќаат повеќе спам, тие ненамерно ја подобруваат ефикасноста на Caretaker Antispam обезбедувајќи повеќе податоци за анализа.

Една од клучните придобивки од користењето на Caretaker Antispam е неговата точност. За разлика од другите филтри за спам што може погрешно да ги означат легитимните е-пошта како спам, Caretaker Antispam е дизајниран да ги минимизира лажните позитиви додека сè уште одржува високо ниво на заштита од несакани пораки.

Друга предност е неговата леснотија на користење. Со едноставен процес на инсталација и интуитивен интерфејс, можете брзо да го конфигурирате Caretaker Antispam да ги задоволи вашите специфични потреби без да барате големо техничко знаење или обука.

Покрај заштитата од спам и фишинг пошта, Caretaker Antispam нуди и напредни функции како што се филтрирање содржина, блокирање прилози, ставање бела листа/црна листа на испраќачот/примачот, управување со карантин, алатки за известување/аналитика и многу повеќе.

Со искористување на овие способности во врска со неговиот моќен антиспам мотор, можете да се осигурате дека вашата мрежа ќе остане безбедна од сите видови закани базирани на е-пошта, додека го минимизирате влијанието врз продуктивноста предизвикано од несаканите пораки што ги затнуваат сандачињата.

Генерално, Caretaker Antispam for Exchange ServerTwo (64-битен) е одличен избор за организации кои бараат доверливо антиспам решение кое дава точни резултати без да се загрозат перформансите или употребливоста. Без разлика дали водите мал бизнис или управувате со мрежа на ниво на претпријатие, CaretakerAntispm ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач SurfRight
Страница на издавачи http://www.surfright.nl
Датум на издавање 2013-01-25
Датум на додавање 2013-01-25
Категорија Комуникации
Под категорија Филтри за несакана пошта
Верзија 1.1.3
Барања за ОС Windows, Windows 2003, Windows Server 2008
Барања ExchangeOne Server
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 35

Comments: