Acronis True Image New Generation

Acronis True Image New Generation 21.0.0.6209

Опис

Acronis True Image New Generation е премиум претплата за еден од најпопуларните резервни софтверски пакети на пазарот. Вклучува уникатни способности што го прават да се издвојува од другите резервни софтверски пакети. Со Acronis True Image New Generation, добивате пристап до Acronis Active Protection, која ги заштитува податоците, резервните копии и апликациите за резервни копии од ransomware. Оваа функција е особено важна во денешниот свет каде нападите со откупни софтвер стануваат се почести.

Друга единствена способност на Acronis True Image New Generation е Acronis Notary. Оваа функција обезбедува автентичност на податоците со користење на технологијата Blockchain. Со оваа функција, можете да бидете сигурни дека вашите податоци не се манипулирани или изменети на кој било начин.

Acronis ASign е уште една корисна карактеристика вклучена во овој пакет. Обезбедува лесна за употреба услуга за електронски потписи за секого. Со оваа функција, можете да потпишувате документи по електронски пат, без да мора да ги печатите и рачно да ги потпишувате.

Покрај овие уникатни способности, Acronis True Image New Generation, исто така, нуди силно шифрирање од крај до крај за да ги заштити податоците од прислушување или менување, без разлика каде се наоѓаат. Ова значи дека вашите податоци секогаш ќе бидат заштитени дури и ако паднат во погрешни раце.

Една од најважните карактеристики на кој било резервен софтверски пакет е неговата способност да прави резервна копија од вашите датотеки лесно и ефикасно. Со Acronis True Image New Generation, добивате пристап до Easy Full Image Backup кој ви овозможува лесно да заштитите сè: оперативен систем, програми, поставки, датотеки и информации за подигање.

Двојната заштита е уште една корисна карактеристика вклучена во овој пакет која ви овозможува локално да направите резервна копија на вашите надворешни дискови, NAS и мрежни споделувања, како и на безбедниот Acronis Cloud.

Мобилна резервна копија и прелистување е уште една одлична функција понудена од Новата генерација на Acronis True Image која ви овозможува безжично да направите резервна копија на неограничени телефони и таблети на вашиот компјутер или Mac и/или на Acronis Cloud. Можете исто така лесно да прелистувате содржини на веб или на вашиот компјутер користејќи го овој софтверски пакет.

Мигрирањето на податоците од уредите со Android на уредите со iOS (и обратно) никогаш не било полесно благодарение на Remote Backup - моќна алатка што го олеснува правењето резервни копии на компјутерите лоцирани на други локации!

Конечно - Бекап на социјалните медиуми! Заштитете ги фотографиите и временските линии на Фејсбук со автоматски шифрирани социјални бекап за сите тие спомени да бидат безбедни засекогаш!

Севкупно - ако барате сеопфатно резервно решение кое нуди уникатни карактеристики како што е автентикација базирана на блокчејн технологија заедно со традиционалните функции како резервни копии на целосни слики, тогаш не гледајте подалеку од производот од новата генерација на Acornic!

Целосни спецификации
Издавач Acronis
Страница на издавачи http://www.acronis.com
Датум на издавање 2020-06-07
Датум на додавање 2020-06-07
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 21.0.0.6209
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 625

Comments: