Digital Media Converter Pro

Digital Media Converter Pro 4.17

Опис

Дигитален медиумски конвертор Pro: врвното решение за видео конверзија

Дали сте уморни да се борите со видео и аудио датотеки што нема да се репродуцираат на вашиот уред? Дали сакате брзо, доверливо и спакувано решение за конвертирање помеѓу различни формати? Не гледајте подалеку од Digital Media Converter Pro – најсеопфатниот достапен конвертор за сите формати.

Со Digital Media Converter Pro, можете да конвертирате помеѓу MP4, M4A, AAC, FLV, RealVideo, RealAudio, DVD, VCD, Audio CD, AVI (DivX, MS MPEG4 некомпресиран), 3GPP/3G2/VOB/MPEG-1/MPEG- 2 (PAL/NTSC), MP3/MOV/WMA/WMV/WTV/DVR-MS/Ogg Vorbis/AMR/AC3/DV-AVI/MKV/FLAC/WAV формати. Без разлика дали треба да конвертирате видео за вашиот iPod или iPhone или да извлечете аудио од DVD или видео на YouTube - Digital Media Converter Pro ве опфати.

Но, она што го издвојува Digital Media Converter Pro од другите конвертори е неговата технологија за интелигентно поставување. Оваа напредна функција ја анализира датотеката што ја конвертирате и ги одредува најдобрите поставки за конверзија за да гарантира најдобар можен квалитет. Не треба да се грижите за дотерување на десетици поставки - само дозволете поставката Intelli да ја заврши работата наместо вас.

Се разбира, ако сакате поголема контрола врз вашите конверзии - Digital Media Converter Pro го има и тоа. Со напредните опции за поставки, како што се прилагодување на големината на рамката и избор на кодек за компресија на аудио/видео - можете да ги дотерувате вашите конверзии за да ги задоволат вашите точни потреби.

Но, тоа не е сè – Digital Media Converter Pro доаѓа полн со дополнителни функции што го прават сè-во-едно медиумско решение. Треба да се отстранат рекламите од снимените ТВ емисии? Нема проблем. Сакате да преземате видеа од YouTube или други веб-медиумски страници? Лесно како пита. Сакате да ги подобрите нивоата на јачина на звук или да додадете специјални ефекти како водени жигови или преводи? Го сфативте.

И ако имате повеќе датотеки или цели папки што треба да ги конвертирате - без пот! Способноста за масовна конверзија на програмата ви овозможува да изберете повеќе датотеки одеднаш и да додадете цели папки за сериска обработка.

Но, можеби една од најимпресивните карактеристики на Digital Media Converter Pro е неговата поддршка за повеќе од 70 различни формати на уреди, вклучувајќи iPod/iPhones/Sony PSP/Zune Players/Xbox/Blackberries/PDA/мобилни телефони/итн. училишен преклопен телефон или врвна конзола за игри - големи се шансите DMCPro да се справи со тоа!

Како заклучок - ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за конверзија на видео со тони дополнителни функции - не гледајте подалеку од Digital Media Converter Pro!

Целосни спецификации
Издавач DeskShare
Страница на издавачи http://www.deskshare.com
Датум на издавање 2020-06-07
Датум на додавање 2020-06-07
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 4.17
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 358969

Comments: