iPubsoft iPod to Computer Transfer

iPubsoft iPod to Computer Transfer 2.1.6

Windows / iPubsoft Studio / 350 / Целосни спецификации
Опис

Пренос на iPubsoft iPod на компјутер: врвното решение за вашите потреби за резервна копија од iPod

Дали сте уморни од губење на вашата скапоцена музика, видеа, фотографии и други датотеки од вашиот iPod? Дали сакате сигурна и ефикасна алатка која може да ви помогне да ги пренесете сите ваши важни податоци од вашиот iPod на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од iPubsoft iPod на пренос на компјутер - врвното решение за сите ваши потреби за резервна копија од iPod.

Како професионална програма дизајнирана специјално за категоријата iTunes и iPod Software, iPubsoft iPod to Computer Transfer е совршена алатка за секој кој сака да ги извезува своите различни типови датотеки од својот iPod touch на својот компјутер. Без разлика дали се работи за музика, видеа, фотографии, е-книги, подкасти, аудио книги или ТВ-емисии – овој софтвер го прави лесен и без проблеми.

Но, тоа не е се! Овој неверојатен софтвер е исто така целосно компатибилен и со iPad и со iPhone. Значи, ако имате какви било проблеми поврзани со резервната копија и на овие уреди - iPubsoft ве опфати. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, дури и оние без технички вештини можат лесно да го користат.

Клучни карактеристики:

1. Лесно извезете ги вашите датотеки:

Со моќните способности за пренос на iPubsoft, извозот на различни типови датотеки од уред на Apple никогаш не бил полесно. Можете лесно да емитувате различни типови датотеки, како што се музички нумери или видео клипови со само неколку кликања.

2. Целосно компатибилен и со iPad и со iPhone:

Не само што овој софтвер работи совршено со класичниот уред на Apple - iPod, туку исто така работи беспрекорно и со iPad и iPhone уреди! Ова значи дека без разлика каков тип на уред на Apple поседувате - овој софтвер ќе може да се справи со сите видови проблеми поврзани со резервната копија.

3. Алатка за брзо пребарување:

Алатката за брзо пребарување обезбедена од iPubsoft им овозможува на корисниците на лесен начин брзо да лоцираат одредени датотеки што ги бараат без да пребаруваат низ бескрајни папки на нивниот компјутерски систем.

4. Интуитивен интерфејс:

Дизајнот на интерфејсот е многу прецизен, но концизен што го прави исклучително лесен за користење, дури и ако некој нема технички вештини или искуство со користење слични програми претходно.

Зошто да изберете iPubsoft?

Постојат многу причини зошто луѓето избираат iPubsoft наместо други слични програми достапни на пазарот денес:

1) Нуди брзи брзини на пренос што заштедува време при пренос на големи количини на податоци.

2) На корисниците им нуди интуитивен интерфејс што го олеснува користењето на програмата.

3) Функцијата за пребарување им овозможува на корисниците брзо да пронајдат одредени датотеки без да пребаруваат низ бескрајни папки на нивниот компјутерски систем.

4) Поддржува повеќе формати на датотеки, вклучувајќи MP3, MP4, JPEG итн., така што нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста при пренос на податоци помеѓу уреди.

5) Неговата компатибилност се протега надвор од само iPod-и, но исто така вклучува и iPad и iPhone!

Заклучок

Како заклучок, сопствениците на iPod кои сакаат сигурна алатка што може да им помогне да направат резервна копија од нивните важни податоци, не треба да гледаат подалеку од „Пренос на iPod на компјутер“ на iPubsoft. Со своите моќни карактеристики како што се алатките за брзо пребарување, интуитивен дизајн на интерфејс и целосна компатибилност со повеќе уреди на Apple - оваа програма сигурно го олеснува правењето резервни копии на важни медиумски содржини од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач iPubsoft Studio
Страница на издавачи http://www.ipubsoft.com
Датум на издавање 2013-02-11
Датум на додавање 2013-02-11
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 2.1.6
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 350

Comments: