Help & Manual

Help & Manual 6.2.3 build 2670

Опис

Help & Manual е моќна алатка за документација и систем за управување со содржина наменета за програмери. Нуди и можности за уредување со еден и повеќе автори, што го прави идеално решение за тимови кои работат на сложени проекти. Со помош и прирачник, ја добивате целосната моќ на вистинскиот уредник WYSIWYG XML, што ви овозможува лесно да го креирате и уредувате вашиот онлајн проект за помош.

Една од клучните карактеристики на Help & Manual е неговата способност да го извезува вашиот проект во многу различни излезни формати. Ова вклучува HTML помош, помош базирана на прелистувач, Adobe PDF, Winhelp, Help 2.0 и други. Ова значи дека без разлика која платформа или уред ја користат вашите корисници, тие ќе можат да пристапат до вашата документација во формат што функционира за нив.

Друга одлична карактеристика на Help & Manual е неговата поддршка за условна содржина и пишување базирано на тема. Ова ви овозможува да креирате приспособени верзии на вашата документација врз основа на специфични потреби или барања на корисникот. На пример, можете да креирате посебни верзии на вашата датотека за помош за различни јазици или оперативни системи.

Help & Manual вклучува и моќна функционалност за пребарување што им олеснува на корисниците брзо и лесно да ги најдат потребните информации. Можете да ги приспособите опциите за пребарување за да одговараат на вашите специфични потреби, па дури и да вклучите напредни функции за пребарување, како што се Булови оператори и џокери.

Покрај овие карактеристики, Help & Manual нуди и робусни способности за контрола на верзијата што ви овозможуваат да ги следите промените направени од повеќе автори со текот на времето. Ова осигурува дека сите во вашиот тим постојано работат од истата верзија на документот.

Генерално, ако барате сеопфатна алатка за документација со моќни можности за уредување и флексибилни излезни опции, тогаш не гледајте подалеку од Help & Manual!

Целосни спецификации
Издавач EC Software
Страница на издавачи http://www.ec-software.com
Датум на издавање 2013-02-14
Датум на додавање 2013-02-15
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Упатства за програмери
Верзија 6.2.3 build 2670
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12329

Comments: