Daily Thin Lines Comic

Daily Thin Lines Comic

Опис

Daily Thin Lines Comic е забавен и лесен за користење софтвер за забава кој ви овозможува пристап до вашите омилени стрипови на Windows 8. Со оваа апликација, можете да ги прелистувате најновите стрипови, да ги обележите вашите омилени и да ги споделите со вашите пријатели .

Без разлика дали сте љубител на класични стрипови или претпочитате најнови веб-стрипови, Daily Thin Lines Comic има по нешто за секого. Апликацијата содржи широк избор на стрипови од популарни извори како што се Дилберт, Гарфилд, Калвин и Хобс, Кикиритки и многу други.

Една од најдобрите работи за Daily Thin Lines Comic е неговиот кориснички интерфејс. Апликацијата е дизајнирана да биде едноставна и интуитивна, така што дури и почетниците корисници можат лесно да се движат низ неа. Можете да пребарувате низ различни категории како хумор, акција или авантура за да го најдете совршениот стрип за вашето расположение.

Апликацијата исто така ви овозможува да ги означите вашите омилени стрипови за да можете лесно да им пристапите подоцна. Оваа функција е корисна кога сакате повторно да посетите одредена лента или да ја споделите со некој друг.

Споделувањето стрипови со пријателите никогаш не било полесно благодарение на вградената функција за споделување на Daily Thin Lines Comic. Можете да споделувате кој било стрип преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Фејсбук или Твитер директно од самата апликација.

Друга одлична карактеристика на Daily Thin Lines Comic е неговата способност автоматски да се ажурира со нови содржини секој ден. Ова значи дека секогаш ќе имате пристап до свежа содржина без да морате сами да ја пребарувате рачно.

Генерално, ако барате забавен начин да поминете време на Windows 8 додека уживате во некои класични или модерни стрипови, тогаш не гледајте подалеку од Daily Thin Lines Comic!

Целосни спецификации
Издавач Olaf Conijn BV
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-02-19
Датум на додавање 2013-02-19
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21

Comments: