Daily Cheap Thrills Comic for Windows 8

Daily Cheap Thrills Comic for Windows 8

Windows / Olaf Conijn BV / 105 / Целосни спецификации
Опис

Daily Cheap Thrills Comic за Windows 8 е софтвер за забава што го носи Daily 9 Chickweed Lane Comic на вашиот почетен екран на Windows 8. Со овој софтвер, можете лесно да прелистувате, омилените и споделувате стрипови меѓу пријателите.

Стрипот „Daily Cheap Thrills“ е популарен стрип кој со години ги забавува читателите. Во него има група ликови кои живеат во измислениот град Чиквид Лејн и нивните секојдневни авантури. Стрипот е познат по својот духовит хумор, привлечните приказни и прекрасните уметнички дела.

Со Daily Cheap Thrills Comic за Windows 8, можете да уживате во најновата рата од Daily 9 Chickweed Lane Comic директно на вашиот почетен екран. Софтверот автоматски се ажурира со секое ново издание за да не пропуштите ниту еден ритам.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е колку е лесен за користење. Едноставно отворете ја апликацијата и почнете да прелистувате стрипови со помош на глувчето или уредот со екран на допир. Можете исто така да ја користите функцијата за пребарување за да најдете конкретни стрипови или да прелистувате по датум ако сакате да ги достигнете пропуштените рати.

Друга одлична карактеристика на Daily Cheap Thrills Comic за Windows 8 е неговата способност да ви овозможи омилени и споделување стрипови со пријателите. Ако има одреден стрип што навистина ви одекнува, едноставно кликнете на иконата за срцето до него за да го додадете во списокот со омилени. Потоа можете лесно да пристапите до сите ваши омилени стрипови од една погодна локација.

Споделувањето стрипови со пријателите никогаш не било полесно благодарение на вградената функционалност за споделување на овој софтвер. Со само неколку кликања, можете да споделите кој било стрип преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Фејсбук или Твитер.

Daily Cheap Thrills Comic за Windows 8, исто така, нуди опции за прилагодување, така што корисниците можат да го прилагодат своето искуство според нивните преференции. На пример, корисниците имаат контрола врз големината на фонтот и шемата на бои што го прави читањето поудобно, особено кога читате ноќе кога очите се уморни од работа цел ден!

Генерално, ако барате лесен начин да останете во тек со еден од најпопуларните стрипови на денешницата додека уживате во смеење на патот, тогаш не гледајте подалеку од Daily Cheap Thrills Comic за Windows 8!

Целосни спецификации
Издавач Olaf Conijn BV
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-02-22
Датум на додавање 2013-02-22
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105

Comments: