MindOnTrack (64-bit)

MindOnTrack (64-bit) 1.7.1

Опис

MindOnTrack (64-битен) е моќен софтвер за продуктивност кој ја комбинира функционалноста на менаџерот за задачи со вградените умствени мапи. Овој иновативен софтвер ви овозможува брзо да ги разбудите вашите идеи и да ги организирате во задачи и проекти што можат да се реализираат.

Со MindOnTrack, можете лесно да креирате умствени мапи кои ви помагаат да ги визуелизирате вашите мисли и идеи. Откако вашата мапа ќе биде завршена, таа може да се трансформира во збир на проекти и акции, што ќе ви го олесни да останете на врвот на вашите задачи и цели.

Една од клучните карактеристики на MindOnTrack е неговата способност да прикажува која било листа на задачи или проект како умствена мапа. Ова го олеснува согледувањето како различните задачи се поврзани една со друга, помагајќи ви поефективно да ја приоритизирате вашата работа.

Покрај тоа, MindOnTrack вклучува и напредни функции како што се филтрирање задачи, сортирање и групирање. Можете лесно да ги приспособите овие поставки за да одговараат на вашите специфични потреби и преференции.

Друга одлична карактеристика на MindOnTrack е нејзината интеграција со методот GTD (Getting Things Done) развиен од Дејвид Ален. Самиот Ален користи умствени мапи во своите секојдневни активности, што го прави овој софтвер одличен избор за сите кои сакаат да ја подобрат својата продуктивност користејќи ја оваа популарна методологија.

Генерално, ако барате моќна алатка за продуктивност која ги комбинира најдобрите карактеристики и на софтверот за управување со задачи и на алатките за мапирање на мислите, тогаш не гледајте подалеку од MindOnTrack (64-битни). Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер ќе ви помогне да останете организирани и фокусирани на постигнување на вашите цели.

Целосни спецификации
Издавач MindOnTrack
Страница на издавачи http://mindontrack.com/
Датум на издавање 2013-02-25
Датум на додавање 2013-02-25
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.7.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања Java
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 800

Comments: