Flash ScreenSaver Maker

Flash ScreenSaver Maker 1.5

Windows / iPixSoft Studio / 818 / Целосни спецификации
Опис

Flash ScreenSaver Maker е моќен софтвер кој ви овозможува да креирате анимирани скринсејвери од вашите фотографии и музика. Со неговите професионално дизајнирани шаблони, ефекти на транзиција, текстуални натписи, смешни клипарти, звуци и многу повеќе, можете лесно да креирате прекрасни скринсејвери кои ќе ги импресионираат вашите пријатели и семејството.

Овој софтвер е совршен за секој кој сака да додаде личен допир на екранот на својот компјутер. Без разлика дали сакате да ги прикажете вашите омилени фотографии или да креирате слајдшоу од вашите најнови фотографии од одмор, Flash ScreenSaver Maker има сè што ви треба за да го остварите.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата леснотија на користење. Дури и ако претходно немате искуство со создавање скринсејвери, Flash ScreenSaver Maker му олеснува на секој да започне. Интуитивниот интерфејс ве води низ процесот чекор-по-чекор, така што дури и почетниците можат да создадат скринсејвери со професионален изглед за кратко време.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот широк избор на шаблони и ефекти на транзиција. Со преку 100 професионално дизајнирани шаблони и десетици преодни ефекти од кои можете да изберете, нема ограничување за тоа што можете да креирате со Flash ScreenSaver Maker. Можете да го приспособите секој шаблон со свои фотографии и музика или да започнете од нула со празно платно.

Покрај импресивниот избор на шаблони и транзиции, Flash ScreenSaver Maker вклучува и текстуални натписи и смешен клипарт што ви овозможуваат да додадете личен допир на вашите заштитници на екранот. Можете дури и да вклучите звучни ефекти или музика во заднина за извонредно искуство.

Откако ќе го создадете вашето ремек-дело користејќи Flash ScreenSaver Maker, софтверот ви овозможува да објавите SCR-датотека во директориумот на Windows или да излезете датотека за инсталација Exe за да можат и другите да уживаат во неа! Ова значи дека не само што ќе можат да уживаат во плодовите на нивниот труд, туку ќе можат да ги споделат и со другите!

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за креирање сопствени скринсејвери на компјутери со Windows, тогаш не гледајте подалеку од Flash ScreenSaver Maker! Со својот широк избор на функции, вклучувајќи професионално дизајнирани шаблони и транзиции; текстуални натписи и смешен клипарт; звучни ефекти и опции за музика во заднина - тука има нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач iPixSoft Studio
Страница на издавачи http://www.ipixsoft.com
Датум на издавање 2013-02-25
Датум на додавање 2013-02-26
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за зачувување на екранот
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 818

Comments: