LastPass IE Anywhere (64-bit)

LastPass IE Anywhere (64-bit) 2.0.20

Опис

LastPass IE Anywhere (64-битна) е моќна апликација за прелистувач која им овозможува на корисниците на LastPass пристап до нивните складирани податоци и сите редовни функции на приклучокот за прелистувач без потреба да преземаат или инсталираат софтвер на компјутер. Овој софтвер е дизајниран за корисници кои не можат да преземаат и инсталираат софтвер на нивниот компјутер, но сепак сакаат целосен пристап до нивната сметка на LastPass.

Со LastPass IE Anywhere (64-битна), можете да ја извршите екстензијата LastPass на моментално неподдржани прелистувачи како што се IE Tab во Firefox, Sleipnir и Maxthon. Ова значи дека можете да го користите вашиот омилен прелистувач без да се грижите за проблеми со компатибилноста со LastPass.

Една од најимпресивните карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да се приклучи на IE на кој било компјутер без да го инсталирате додатокот. Ова значи дека можете да ја користите вашата сметка на LastPass дури и ако користите јавен компјутер или компјутер што не дозволува преземања или инсталации.

LastPass IE Anywhere (64-битен) исто така обезбедува целосен пристап до зачуваните податоци на LastPass без да остава никакви податоци на компјутерот. Нема креирани датотеки, без ништо зачувано во регистарот на компјутерот. Ова обезбедува максимална безбедност за вашите чувствителни информации.

Овој софтвер е совршен за поединци на кои им е потребен брз и лесен пристап до нивните лозинки и други чувствителни информации додека се далеку од нивните персонални компјутери. Идеален е и за бизниси кои сакаат да обезбедат безбеден пристап до сметките на компанијата без да ја загрозат безбедноста.

Генерално, ако барате лесно за користење решение за пристап до вашата сметка на LastPass од каде било, тогаш не гледајте подалеку од LastPass IE Anywhere (64-битна). Со своите напредни функции и неспоредливи безбедносни мерки, сигурно ќе стане основна алатка во вашата секојдневна рутина!

Целосни спецификации
Издавач LastPass
Страница на издавачи http://lastpass.com
Датум на издавање 2013-02-27
Датум на додавање 2013-02-27
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 2.0.20
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 693

Comments: