Sothink SWF Decompiler

Sothink SWF Decompiler 7.4

Windows / SothinkMedia Software / 526939 / Целосни спецификации
Опис

Sothink SWF Decompiler: Крајното решение за љубителите на Flash

Дали сте обожавател на Flash? Дали сакате лесно да ги конвертирате SWF-датотеките во проекти HTML5, FLA или FLEX? Дали треба да извлечете ресурси од SWF датотеки, како што се слики, звуци и видеа? Ако е така, Sothink SWF Decompiler е совршена алатка за вас.

Како водечки во индустријата Flash декомпајлер, Sothink SWF Decompiler нуди сеопфатно решение за сите ваши потреби. Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, ви овозможува лесно да ја конвертирате целата SWF-датотека во датотеки HTML5 или проекти FLA/FLEX. Можете исто така да увезувате SVG и да уредувате елементи на обликот во SWF, да ги замените елементите на слика/текст/звук за SWF и да извлекувате ресурси за Flash како форма, слика, звук (mp3 или wav), видео (flv), рамка, фонт, копче за текст и ActionScript.

Една од најимпресивните карактеристики на Sothink SWF Decompiler е неговата целосна компатибилност со различни верзии на Adobe Flash. Поддржува Flash CS3/CS4/CS5/CS6 како и ActionScript 2.0/3.0. Покрај тоа, тој е компатибилен со оперативниот систем Windows 8.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата моќна способност за декомпајлирање блиц што им овозможува на корисниците да декомпајлираат повеќе датотеки во сериски режим. Исто така, им овозможува на корисниците да пребаруваат ресурси во прозорецот за преглед пред да ги декомпајлираат.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, Sothink SWF Decompiler обезбедува корисна помош нудејќи вграден флеш плеер кој им овозможува на корисниците непречено да ги играат своите омилени флеш игри без никаков прекин. Понатаму, тој обезбедува практична алатка наречена „SWCatcher“ која им помага на корисниците да го снимаат целиот блиц наоколу од IE или Firefox.

Значи, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер кој може да ви помогне да ги конвертирате вашите омилени флеш игри во формат HTML5 или да извлечете ресурси од нив, не гледајте подалеку од Sothink SWF Decompiler. Со своите повеќејазични интерфејси вклучувајќи англиски, германски, француски, традиционален кинески, италијански и корејски; овој софтвер има се што би му требало на секој графички дизајнер.

Целосни спецификации
Издавач SothinkMedia Software
Страница на издавачи http://www.sothinkmedia.com
Датум на издавање 2013-02-27
Датум на додавање 2013-02-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 7.4
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 526939

Comments: