YouCam Mobile for Windows 8

YouCam Mobile for Windows 8

Опис

YouCam Mobile за Windows 8 е софтвер за дигитални фотографии што нуди забавно и оптимизирано допир искуство со камерата за преносни уреди со Windows 8. Со YouCam, можете да снимате видео и фотографии на вашиот таблет и да примените огромен опсег на забавни ефекти на нив, правејќи ја вашата содржина да се издвојува од толпата. Овој софтвер ја содржи и технологијата за препознавање лице FaceMe на CyberLink, која ви овозможува да означувате лица со неверојатна прецизност.

Една од истакнатите карактеристики на YouCam Mobile е неговата поддршка и за предните и задните камери на вашиот уред. Ова значи дека имате проширени опции за создавање содржина на вашите прсти, без разлика дали правите селфи или снимате прекрасни пејзажи. Дополнително, YouCam ви овозможува да применувате ефекти на видео и фотографии во реално време, за да можете точно да видите како ќе изгледаат пред да ги зачувате.

Друга одлична карактеристика на YouCam Mobile е неговите подобрувања TrueTheater Lighting и Denoise. Овие алатки веднаш го подобруваат квалитетот на вашите видеа и фотографии со прилагодување на нивоата на осветлување и намалување на шумот во ситуации со слаба осветленост. Ова значи дека дури и ако не сте стручен фотограф или видеограф, YouCam може да помогне вашата содржина да изгледа професионално.

Еден од најимпресивните аспекти на YouCam Mobile е неговата технологија за означување лице FaceMe. Штом фотографирате со овој софтвер, тој го анализира во реално време за прецизно да ги идентификува лицата со неверојатна прецизност. Ова го олеснува организирањето на сите ваши фотографии врз основа на тоа кој е во нив - совршено за следење на семејните спомени или организирање слики поврзани со работата.

Конечно, YouCam Mobile го олеснува споделувањето на сите ваши медиуми директно од самата апликација. Со само неколку кликања, можете да прикачувате видеа или фотографии директно на сметките на YouTube или Facebook без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации или програми.

Накратко, ако барате лесен-за-користлив софтвер за дигитални фотографии, кој нуди многу забавни ефекти додека сеуште обезбедува алатки на професионално ниво како што се подобрувањата на TrueTheater Lighting и Denoise - тогаш не гледајте подалеку од YouCam Mobile за Windows 8!

Целосни спецификации
Издавач CyberLink
Страница на издавачи http://www.cyberlink.com
Датум на издавање 2013-03-12
Датум на додавање 2013-03-12
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2266

Comments: