WMS Log Analyzer

WMS Log Analyzer 3.81

Опис

WMS Log Analyzer: The Ultimate Visitor Activity Analysis Application for Windows Media Services

Ако имате веб-локација што користи Microsoft Windows Media Services, тогаш знаете колку е важно да ја следите активноста на вашите посетители. Таму доаѓа WMS Log Analyzer. Овој моќен софтвер за подобрување на работната површина е дизајниран специјално за анализа на датотеките за евиденција на Windows Media Services и обезбедува најцелосна анализа на достапните датотеки.

Со WMS Log Analyzer, можете да добивате секакви статистички податоци за вашите посетители и нивното однесување на вашата страница. Ќе можете да видите кои датотеки најчесто се вчитуваат, колку време посетителите поминуваат гледајќи клипови, па дури и од каде доаѓаат вашите посетители географски.

Една од најдобрите работи за WMS Log Analyzer е тоа што создава динамични извештаи на пат. Ова значи дека не треба да чекате со часови или денови за да ги добиете потребните информации - сè е достапно веднаш. И ако ви треба специфичен подизвештај, сè што треба да направите е да кликнете со десното копче на предметната ставка и да го изберете подизвештајот од паѓачкото мени.

Друга одлична карактеристика на WMS Log Analyzer е неговата поддршка за повеќе формати на датотеки за евиденција. Може автоматски да препознава формати на датотеки за евиденција, да ги чита компресираните дневници на GZip и Zip за да не треба рачно да ги отпакувате. Без разлика дали вашите дневници се во стандарден формат W3C или се извезуваат како CSV-датотеки, овој софтвер ве опфати.

Но, можеби една од најголемите предности на користењето на WMS Log Analyzer е неговата леснотија на користење. Дури и ако не сте експерт за анализа на податоци или статистика, овој софтвер го олеснува разбирањето што се случува со сообраќајот на вашата веб-локација. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење - дури и почетниците ќе можат лесно да се движат низ извештаите.

Значи, без разлика дали водите мала лична веб-локација или управувате со голема корпоративна страница со милиони посетители месечно, WMS Log Analyzer може да ви помогне да дадете увид во активноста на посетителите како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач ExactTrend
Страница на издавачи http://www.exacttrend.com/
Датум на издавање 2013-03-16
Датум на додавање 2013-03-16
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Гаџети и додатоци
Верзија 3.81
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 826

Comments: