Inventory Management System (eSoftDev)

Inventory Management System (eSoftDev) 1.5

Windows / SKG Computer Solutions / 2070 / Целосни спецификации
Опис

Системот за управување со залихи од eSoftDev е моќна алатка за бизниси кои сакаат да ги насочат своите процеси за управување со залихи. Овој софтвер е целосно приспособлив, овозможувајќи ви да додавате каков било извештај или формулар во секое време, па дури и да креирате нови апликации. Со можноста да ги развиете потребните кристални извештаи во апликацијата Crystal Reports и да ја вчитате во оваа апликација, можете лесно да ја поврзете само со SQL складирана процедура.

Овој софтвер има три главни секции: Master, Material Management и Reports. Главниот дел вклучува единица за артикли, локација на артикли, држач за артикли, HSN код на ставки, група на ставки/подгрупа/мајстор/сметка за материјали/данок за набавка/данок за продажба/мајстор за сметка на партија/група/подгрупа/сметка/удел/оддел на продавач /Машина/Оператор/Транспортер/Причина за одбивање/Промена на валута/Детали за филијала/Серија.

Делот за управување со материјали вклучува артикал за отворање залиха/налог/нарачка/овластување за нарачка/измена на нарачка/измена на нарачка Овластување/прием на материјал (со проверка)/материјално издание/план за производство и производство/нарачка за продажба и фактура за продажба.

Конечно, делот Извештаи вклучува различни извештаи како што се список на ставки/список на партии/список на сметки/регистар за измена на нарачки/регистар за нарачка/регистар за нарачка/извршување на нарачка/регистар за примање материјал/регистар за издавање на материјал/регистар за издавање на материјал/ книга на акции (со вредност)/пробен период на акции/ Регистар на FIFO/извештај за повторно нарачка/Извештај за ниско ниво/извештај за критична ставка/продажен план reg/продажен план/изведба на производ reg/нарачка за продажба/изведба на нарачка за продажба/продажна фактура reg/генерира нарачка за купување/генерира сметка за продажба.

Со сеопфатните карактеристики и способности на овој софтвер за ефективно и ефикасно управување со вашиот систем за залихи, истовремено обезбедувајќи точна анализа на податоци за подобри процеси на донесување одлуки. Исто така, им овозможува на администраторите да управуваат/приспособат на софтверот според нивните потреби.

Цената за овој софтвер е 149 УСД со дополнителна годишна претплата од 99 УСД за годишна претплата за реактивирање на клучот/AMC која ќе истече по една година автоматски пред да се купи повторно.

Севкупно, Системот за управување со залихи од eSoftDev е задолжителна алатка за бизнисите кои сакаат да ги подобрат своите процеси за управување со залихи додека заштедуваат време и пари на долг рок.

Целосни спецификации
Издавач SKG Computer Solutions
Страница на издавачи http://skgcomputersolutions.epizy.com/
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft SQL Server (with Database Engine), Crystal Reports 9.2, .NET Framework 3.5, Windows Installer 3.1
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2070

Comments: