LinkStash Portable

LinkStash Portable 3.0

Windows / Rose City Software / 376 / Целосни спецификации
Опис

LinkStash Portable: Крајното решение за организирање на вашите обележувачи

Дали сте уморни од тоа да имате преполна лента за обележувачи во вашиот прелистувач? Дали се борите да ги пронајдете врските што ви се потребни кога ви се потребни? Ако е така, LinkStash Portable е решението за вас. Овој моќен интернет софтвер ви овозможува да ги складирате и организирате сите ваши омилени врски во познат распоред на дрвја во стилот на Explorer, што го олеснува наоѓањето на она што ви треба кога ви е потребно.

Со LinkStash Portable, управувањето со вашите обележувачи никогаш не било полесно. Можете да додавате нови врски со само неколку кликања и лесно да ги уредувате постоечките. Полињата за ознаки, коментари, оценки, лозинки, датумот на последно посетување и повеќе го олеснуваат одржувањето на вашите врски ажурирани и организирани.

Една од истакнатите карактеристики на LinkStash Portable е неговата проверка на мртви врски. Оваа алатка ги скенира сите ваши обележувачи и ве предупредува доколку веќе не се валидни. Ова значи дека можете да ја одржувате вашата колекција на обележувачи чиста и уредна без да морате сами да ја проверувате секоја врска.

Друга одлична карактеристика на LinkStash Portable е неговата приспособлива лента со алатки. Можете да ги распоредите сите ваши омилени команди во разумен приспособен аранжман кој совршено одговара на вашите потреби. Ова го олеснува брзото пристапување до функциите што ви се најважни.

Ако кодирањето во боја помага да се организираат работите за вас, тогаш овој софтвер го покрива и тоа! Со ознаки во боја достапни на интерфејсот на овој софтвер; правењето обележувачи видливи станува задача без напор!

LinkStash Portable нуди и синхронизација со Омилени на Internet Explorer, така што корисниците не мора да се грижат дали ќе ги загубат своите податоци или ќе имаат зачувани повеќе копии на различни уреди.

Како заклучок, ако организирањето обележувачи е важно за продуктивноста или едноставно одржување на работите уредни, тогаш не гледајте подалеку од LinkStash Portable! Тоа е одличен избор за секој кој сака ефикасен начин да управува со нивните онлајн ресурси без да ја жртвува удобноста или функционалноста!

Целосни спецификации
Издавач Rose City Software
Страница на издавачи http://www.RoseCitySoftware.com/
Датум на издавање 2013-03-22
Датум на додавање 2013-03-22
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 2000/XP/Vista/7/8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 376

Comments: