Data Trace Recovery Unlimited

Data Trace Recovery Unlimited 3.0

Опис

DataToUS Data Trace Recovery Unlimited е моќен и сигурен софтвер за обновување на податоци на Windows кој може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните датотеки од различни уреди за складирање. Без разлика дали случајно сте избришале важни документи, фотографии, видеа, музика или други датотеки од хард дискот на вашиот компјутер, USB-дискови, надворешни хард дискови, мобилни телефони, дигитални фотоапарати или MP3/MP4 плеери - овој софтвер може да ви помогне да ги вратите брзо и лесно.

Со својот кориснички интерфејс и интуитивен дизајн, DataToUS DataToUS Trace Recovery Unlimited е лесен за користење дури и ако немате никаква техничка позадина. Едноставно треба да го изберете типот на датотека што сакате да ја вратите и локацијата каде што била складирана пред да биде изгубена. Софтверот потоа ќе го скенира избраниот уред за складирање за сите датотеки што може да се обноват.

Една од клучните карактеристики на DataToUS Data Trace Recovery Unlimited е неговата способност да ги враќа податоците од оштетените или оштетените уреди за складирање. Ова значи дека дури и ако вашиот хард диск е физички оштетен или вашата мемориска картичка станала нечитлива поради вирусен напад - овој софтвер сепак може да ви помогне да ги вратите вашите вредни податоци.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата функција за преглед која ви овозможува да ги прегледате обновените датотеки пред да ги зачувате на вашиот компјутер. На овој начин, можете да се осигурате дека само датотеките што ви се важни се обновени и зачувани.

DataToUS DataToUS Trace Recovery Unlimited поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи фотографии (JPEG/JPG/PNG/GIF/TIFF/BMP), видеа (AVI/WMV/MOV/MP4/M4V), музика (MP3/WMA/WAV/MIDI ), документи (DOC/XLS/PPT/PDF/TXT) и е-пошта (PST/EML). Ова го прави идеална алатка за враќање на сите видови податоци без оглед на нивниот формат.

Покрај моќните можности за обновување, DataToUS Data Trace Recovery Unlimited нуди и напредни опции за скенирање како што е длабоко скенирање кое го скенира секој сектор на избраниот уред за складирање за какви било податоци што може да се повратат. Ова осигурува дека ниту една датотека нема да остане за време на процесот на обновување.

Софтверот доаѓа и со низа опции за приспособување, како што се избирање специфични папки или типови на датотеки за скенирање, што помага да се заштеди време со фокусирање само на релевантните области, наместо да се скенира сè на уредот.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за обновување на податоци на Windows, кој може да помогне во враќањето на изгубените или избришаните датотеки од различни уреди за складирање - не гледајте подалеку од DataToUS Data Trace Recovery Unlimited! Со своите напредни функции и интуитивен дизајн - сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за обновување податоци!

Целосни спецификации
Издавач DataToUS
Страница на издавачи http://www.datatous.com
Датум на издавање 2013-03-24
Датум на додавање 2013-03-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Продолжи софтвер
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3661

Comments: