Auction Defender Free

Auction Defender Free 3.0.5.5

Windows / Auction Defender / 215 / Целосни спецификации
Опис

Auction Defender Free е моќен деловен софтвер дизајниран да им помогне на случајните корисници на eBay да ги следат аукциите и автоматски да поставуваат понуди во последните секунди пред да се затворат. Овој иновативен софтвер е совршен за секој кој сака да победи на аукции по најниска можна цена без постојано да ги следи.

Со Auction Defender Free, можете лесно да следите повеќе аукции истовремено, елиминирајќи ја потребата за континуирано кликнување и освежување на крајот од аукциите на eBay. Овој софтвер од новата генерација е дизајниран да го користи просторот на екранот што е можно поефикасно, овозможувајќи ви да внимавате на голем број аукции одеднаш.

Една од клучните карактеристики на Auction Defender Free е неговата способност автоматски да поставува понуди во последните секунди од аукцијата. Ова ви дава најголеми шанси за победа, а исто така осигурува дека нема да преплаќате за артиклите. Софтверот исто така ви овозможува да поставите максимални износи на понуди за никогаш да не го надминувате вашиот буџет.

Друга одлична карактеристика на Auction Defender Free е неговиот приспособлив систем за предупредувања. Може да поставите предупредувања за одредени артикли или продавачи, така што ќе бидете известени кога се објавуваат нови огласи или кога цените паѓаат под одреден праг. Ова го олеснува останувањето на врвот на вашите омилени предмети и ги добива по одлична цена.

Auction Defender Free вклучува и напредни алатки за следење кои ви дозволуваат да ги анализирате податоците од аукциите и да ги идентификувате трендовите со текот на времето. Можете да гледате детални извештаи за активноста на наддавањето, перформансите на продавачите и повеќе, давајќи ви вредни сознанија за тоа како функционира eBay и како најдобро да се движите по него.

Генерално, Auction Defender Free е суштинска алатка за секој кој сака да победи на аукциите на eBay без да го троши целото свое време рачно да ги следи. Со своите моќни функции за автоматизација и напредни алатки за следење, овој деловен софтвер го олеснува добивањето одлични зделки за вашите омилени ставки додека заштедува време и напор во процесот.

Клучни карактеристики:

- Автоматско наддавање во последните секунди

- Приспособлив систем за предупредувања

- Напредни алатки за следење

- Детални извештаи за тендерската активност

- Ефикасно користење на просторот на екранот

Придобивки:

- Победи на аукции по најниска можна цена

- Заштедете време со автоматизирање на процесот на наддавање

- Останете информирани со приспособливиот систем за предупредувања

- Добијте вредни увиди со напредни алатки за следење

Целосни спецификации
Издавач Auction Defender
Страница на издавачи http://www.auctiondefender.com
Датум на издавање 2013-03-25
Датум на додавање 2013-03-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 3.0.5.5
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 215

Comments: