Online Callbook for Internet Explorer

Online Callbook for Internet Explorer 2.2

Опис

Online Callbook за Internet Explorer е моќна екстензија која им овозможува на љубителите на HAM радио лесно да најдат QSL информации од различни веб-страници, вклучувајќи ги QRZ.COM, ARRL.ORG, RAC.CA, QRZ.RU, BUCK.COM и CQHAM.RU. Со копчињата за кратенки кои се погодно лоцирани на лентата со алатки на вашиот прелистувач Internet Explorer, можете брзо да пристапите до информациите што ви се потребни без да мора да се движите низ повеќе страници.

Овој софтвер е дизајниран специјално за HAM радио оператори на кои им е потребен брз и лесен пристап до QSL информациите. Без разлика дали сте почетник или искусен оператор, Online Callbook може да ви помогне да го насочите вашиот работен тек и да ви заштеди време.

Една од клучните карактеристики на Online Callbook е неговата способност да пребарува повеќе веб-страници истовремено. Ова значи дека со само еден клик на копче, можете да ги пребарувате сите поддржани веб-страници за QSL информациите што ви се потребни. Самата оваа функција може да заштеди часови време во споредба со рачно пребарување на секоја локација поединечно.

Покрај моќните можности за пребарување, Online Callbook нуди и неколку други корисни функции. На пример:

- Автоматско ажурирање: софтверот автоматски проверува дали има ажурирања секогаш кога ќе се стартува, така што секогаш ја имате најновата верзија.

- Приспособливи поставки: можете да приспособите различни поставки како на пример кои веб-локации стандардно се пребаруваат и како се прикажуваат резултатите.

- Кориснички интерфејс: Копчињата на лентата со алатки се лесни за користење и разбирање дури и ако не сте запознаени со целиот технички жаргон поврзан со HAM радиото.

Генерално, Online Callbook е суштинска алатка за секој HAM радио оператор кој сака да го насочи својот работен тек и да заштеди време кога бара QSL информации онлајн. Со своите моќни можности за пребарување и кориснички интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане драгоцено богатство во вашиот арсенал на алатки како аматерски радио ентузијаст.

Па зошто да чекаме? Преземете ја онлајн книгата за повици денес и почнете да уживате во сите придобивки што ги нуди!

Целосни спецификации
Издавач DXShell
Страница на издавачи http://www.dxshell.com/index.html
Датум на издавање 2013-03-26
Датум на додавање 2013-03-27
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 2.2
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Internet Explorer
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 79

Comments: