Amacsoft iPad to PC Transfer

Amacsoft iPad to PC Transfer 2.1.11

Опис

Amacsoft iPad to PC Transfer е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да пренесувате, копирате и правите резервни копии на различни датотеки од вашиот iPad на вашиот компјутер. Овој софтвер е дизајниран за корисници кои сакаат да управуваат со нивните датотеки на iPad на поефикасен начин. Со Amacsoft iPad на пренос на компјутер, можете лесно да пренесувате видеа, фотографии, песни, е-книги, гласовни белешки, подкасти, мелодии и плејлисти од вашиот iPad на вашиот компјутер во само три едноставни чекори.

Овој софтвер е совршен за оние кои имаат голема колекција на медиумски датотеки на нивните iPad и сакаат лесен начин за нивна резервна копија или префрлање на нивните компјутери. Исто така, поддржува уреди за iPhone и iPod што го прави уште поразновиден.

Клучни карактеристики:

1. Лесно извезете разни датотеки од iPad

Една од клучните карактеристики на Amacsoft iPad на пренос на компјутер е неговата способност лесно да извезува различни типови датотеки од вашиот iPad. Можете лесно да префрлате филмови, музички плејлисти, фотографии и е-книги меѓу другото.

2. Поддршка на повеќе видови на пренос на датотеки

Овој софтвер поддржува повеќе видови на пренос на датотеки, вклучувајќи филмови, музички плејлисти фотографии и е-книги, меѓу другото. Ова значи дека можете лесно да управувате со сите различни типови медиумски датотеки на вашиот уред без никакви проблеми.

3. Исто така, може да направи пренос на iPhone на компјутер и пренос на iPod на компјутер

Покрај преносот на датотеки од уред со iPad, овој софтвер ви овозможува и пренос помеѓу iPhone или iPod, како и компјутери што го прави уште поразновиден.

4. Многу интелигентно за да ви помогне да ги филтрирате и најдете датотеките за пренос

Интелигентниот систем за филтрирање вграден во овој софтвер им олеснува на корисниците брзо да ги пронајдат специфичните датотеки што ги бараат без да ги просејуваат сите други податоци зачувани на нивните уреди.

5. Clear интерфејс овозможува лесен за употреба

Јасниот дизајн на интерфејсот го прави користењето на овој софтвер многу лесно дури и ако не сте технолошки познавања или никогаш претходно не сте користеле слични програми.

Севкупно, трансферот од IPad-на-компјутер на Amacsoft нуди одлично решение за секој кој бара ефикасен начин да управува со својата медиумска библиотека преку повеќе уреди, додека чува безбедно резервна копија на сè на нивниот компјутер дома или во канцеларија. Интуитивниот интерфејс во комбинација со неговите моќни карактеристики го прави една од најдобрите опции достапни денес кога станува збор за управување со податоци помеѓу уредите на Apple како iPad, iPhone и iPod.

Целосни спецификации
Издавач Amacsoft
Страница на издавачи http://www.amacsoft.com/
Датум на издавање 2013-03-28
Датум на додавање 2013-03-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 2.1.11
Барања за ОС Windows 2003, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 75

Comments: