Easy MPEG to DVD Burner

Easy MPEG to DVD Burner 1.7.9

Windows / Ether Software / 16469 / Целосни спецификации
Опис

Easy MPEG to DVD Burner е моќен и лесен софтвер за пишување и снимање на ДВД кој ви овозможува да конвертирате MPEG и DAT датотеки во висококвалитетни ДВД-а. Со својот интуитивен интерфејс, можете лесно да креирате ДВД-а со професионален изглед со само неколку кликања.

Без разлика дали сакате да ги зачувате вашите омилени домашни видеа или да создадете неверојатна презентација за работа, Easy MPEG to DVD Burner има сè што ви треба за да ја завршите работата. Овој разновиден софтвер поддржува и NTSC и PAL ТВ системи, како и сооднос 4:3 и 16:9, за да можете да ги приспособите вашите ДВД-а според вашите преференци.

Една од најистакнатите карактеристики на Easy MPEG to DVD Burner е неговата способност да генерира DVD слики и да ги зачувува директно на вашиот хард диск. Ова значи дека можете лесно да креирате резервни копии од вашите ДВД-а или да ги споделувате со други без да морате да снимате физички дискови.

Меѓутоа, ако сакате да снимате физички дискови, Easy MPEG на DVD режач го олеснува тоа. Софтверот поддржува дискови со 4,7 и 8,5 GB, така што без разлика дали креирате кратко видео или филм со целосна должина, има доволно простор за целата ваша содржина.

Покрај неговата основна функционалност како алатка за пишување ДВД, Easy MPEG to DVD Burner вклучува и неколку напредни функции кои ви овозможуваат уште поголема контрола врз финалниот производ. На пример, софтверот ви овозможува да додавате сопствени менија со музика во заднина и слики за дополнителен допир на професионализам.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање висококвалитетни ДВД-а од MPEG или DAT-датотеки, не гледајте подалеку од Easy MPEG to DVD режач. Со својот широк опсег на функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога ќе дојде време за снимање на тие скапоцени спомени на диск!

Целосни спецификации
Издавач Ether Software
Страница на издавачи http://www.divxtodvd.net
Датум на издавање 2013-03-30
Датум на додавање 2013-03-30
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 1.7.9
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16469

Comments: