Easy RM RMVB to DVD Burner

Easy RM RMVB to DVD Burner 1.8.9

Windows / Ether Software / 24431 / Целосни спецификации
Опис

Easy RM RMVB to DVD Burner е моќен и лесен за употреба софтвер за пишување и снимање на ДВД кој ви овозможува да ги конвертирате вашите видео датотеки RM и RMVB во висококвалитетни ДВД-а. Со овој софтвер, можете лесно да креирате ДВД-а со професионален изглед со менија, поглавја и преводи.

Без разлика дали сакате да ги зачувате вашите омилени домашни видеа или да креирате ДВД од вашиот најнов проект, Easy RM RMVB to DVD Burner има се што ви треба. Поддржува и NTSC и PAL ТВ системи, како и сооднос 4:3 и 16:9. Можете да изберете од различни шаблони за дизајнот на вашето мени или да го приспособите со свои слики.

Една од најдобрите карактеристики на Easy RM RMVB to DVD Burner е неговата способност да генерира DVD-датотека со слика што може да се зачува на вашиот хард диск за подоцнежна употреба. Ова значи дека можете да креирате повеќе копии од истиот диск без да мора повторно да го поминете целиот процес на пишување. Можете исто така да ја запалите датотеката со слика директно на празен диск користејќи кој било стандарден режач за ЦД/ДВД.

Софтверот поддржува и еднослојни (4,7 GB) и двослојни (8,5 GB) дискови, така што имате доволно простор за сите ваши видеа. Вклучува и напредни поставки за прилагодување на квалитетот на видеото, брзината на звукот, големината на фонтот на преводот и многу повеќе.

Easy RM RMVB to DVD режач е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење. Интуитивниот интерфејс им олеснува дури и на почетниците да креираат ДВД-а со професионален изглед за само неколку минути. Волшебникот чекор-по-чекор ве води низ секоја фаза од процесот за да нема никакви претпоставки.

Севкупно, ако барате достапно, но моќно решение за конвертирање на вашите RM/RMVB-датотеки во висококвалитетни ДВД-а, тогаш Easy RM RBMV to DVD Burner дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач Ether Software
Страница на издавачи http://www.divxtodvd.net
Датум на издавање 2013-03-30
Датум на додавање 2013-03-30
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 1.8.9
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 24431

Comments: