ADShareIt Flash to Video Converter Pro

ADShareIt Flash to Video Converter Pro 7.0

Опис

ADShareIt Flash to Video Converter Pro е моќна и разновидна алатка која им овозможува на корисниците да конвертираат Adobe Flash SWF, FLV и F4V датотеки во различни видео формати. Со овој софтвер, корисниците можат лесно да ги конвертираат своите Flash содржини во AVI (со алфа канал), MP4, WMV/ASF, OGV, MOV, FLV, 3GP/3GP2 датотеки или датотеки со MPEG компатибилни со VCD/SVCD/DVD. Ова го прави идеална алатка за секој кој треба да креира висококвалитетни видеа од нивната Flash содржина.

Една од клучните карактеристики на ADShareIt Flash to Video Converter Pro е неговата способност да ја задржи оригиналната транспарентност на изворната датотека кога ја конвертирате во формат AVI. Ова значи дека корисниците можат да креираат видеа со проѕирни позадини кои лесно може да се преклопат на други видео снимки или слики. Дополнително, овој софтвер поддржува 32-битни RGBA алфа-канал видео кое може директно да се увезе од алатките за пишување видео за композиција.

Друга одлична карактеристика на ADShareIt Flash to Video Converter Pro е неговата поддршка за акциони скрипти (AS1, AS2 и AS3) и аудио во филмовите со Flash. Ова значи дека корисниците можат да вклучат интерактивни елементи во нивните конвертирани видеа, како што се копчиња или врски на кои гледачите можат да кликнат за време на репродукцијата.

Покрај овие карактеристики, ADShareIt Flash to Video Converter Pro поддржува и конверзија на SWF-датотеки во транспарентни GIF-анимации. Ова им олеснува на корисниците кои се запознаени со програми како Adobe CS или Flex да креираат анимирани GIF-а користејќи ги нивните постоечки вештини.

Едно нешто што го издвојува ADShareIt од другите слични софтверски производи е неговата способност да дозволи човечка интеракција на флеш содржина за време на конверзија без прескокнување на рамки. Ова обезбедува непречена транзиција помеѓу рамки и резултира со висококвалитетен излез секој пат.

Генерално, ADShareIt Flash to Video Converter Pro е одличен избор за секој кој бара моќна, но лесна за употреба алатка за конвертирање на содржината на Adobe flash во висококвалитетни видеа во различни формати, вклучувајќи AVI (со алфа канал), MP4, WMV/ ASF итн., притоа задржувајќи ја оригиналната транспарентност и поддржувајќи акциони скрипти (AS1-AS3) и аудио во флеш-филмови, како и овозможување човечка интеракција на флеш-содржината за време на конверзија без прескокнување на рамки што резултира со мазни транзиции помеѓу кадрите секој пат!

Целосни спецификации
Издавач ADShareit
Страница на издавачи http://www.adshareit.com
Датум на издавање 2013-04-01
Датум на додавање 2013-03-31
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања SoundCard must be installed on your computer and the "Windows Audio" service must be enabled.
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 184838

Comments: