WoTerm

WoTerm 3.3

Опис

WoTerm: Врвен софтвер за далечинско управување за вмрежување

Дали сте уморни од управување со повеќе далечински конекции користејќи различен софтвер? Дали сакате бесплатно, се-во-едно решение кое поддржува различни протоколи и платформи? Не гледајте подалеку од WoTerm – врвниот софтвер за далечинско управување за вмрежување.

Со WoTerm, можете лесно да се поврзете со кој било оддалечен сервер или уред користејќи протоколи како што се ssh1/ssh2/sftp/telnet/rlogin. Без разлика дали управувате со мрежа од сервери или пристапувате до вашиот домашен компјутер од далеку, WoTerm ве покрива.

Една од најистакнатите карактеристики на WoTerm е менаџерот на списокот на неговата целосна сесија. Ова ви овозможува да ги зачувате и организирате вашите сесии за лесен пристап подоцна. Можете исто така лесно да ги идентификувате датотеките благодарение на вградениот менаџер на датотеки.

Друга одлична работа за WoTerm е тоа што работи на повеќе платформи. Без разлика дали користите Windows, Mac, Linux или дури и Android, WoTerm ќе работи беспрекорно на сите уреди. Ова го прави идеален избор за ИТ професионалци кои треба да управуваат со мрежи од различни локации.

Но, она што навистина го издвојува WoTerm се неговите опции за прилагодување. Со многу достапни шеми на бои и оптимизирано претставување на фонтови, корисниците можат да го прилагодат своето искуство по нивен вкус. Плус, со поддршка за протоколот за поставување датотеки или преземање преку ZModem, преносот на датотеки помеѓу уредите никогаш не бил полесно.

Во краток преглед:

- Бесплатен софтвер за далечинско управување со поддршка за протоколи ssh1/ssh2/sftp/telnet/rlogin

- Целосно менаџер на список на сесија и идентификација на датотеки

- Работи на Windows/Mac/Linux/Android

- Приспособливи шеми на бои и претставување на фонтови

- Поддржува испраќање или преземање датотеки преку протоколот ZModem

Не се задоволувајте со софтверот за далечински управувач под висок степен - надградете го на WoTerm денес!

Целосни спецификации
Издавач Woterm
Страница на издавачи http://woterm.com
Датум на издавање 2020-06-08
Датум на додавање 2020-06-08
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 3.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: