Pasprog Chrome Password Forgotten

Pasprog Chrome Password Forgotten 2.7

Опис

Pasprog Chrome Password Forgotten е безбедносен софтвер кој им овозможува на корисниците да ги гледаат лозинките во Google Chrome без да ги користат поставките на прелистувачот. Оваа едноставна алатка е дизајнирана да биде прифатлива за корисникот и удобна, што ја прави идеално решение за почетниците корисници на компјутери на кои им е тешко да ги лоцираат лозинките во нивниот прелистувач.

Со Pasprog Chrome Password Forgotten, специјалистите ќе ги ценат и предностите на овој софтвер поради неговата практичност и многу голема брзина на работа. Алатката има исклучително едноставен и интуитивен интерфејс, што го прави лесен за секој да го користи. За да ја видите листата на зачувани лозинки, сè што треба да направи корисникот е да кликне на копчето „Start“ и да чека да заврши програмата.

Како резултат на овој едноставен софтвер, корисниците ќе добијат список кој се состои од адреси на сајтови, најавувања и лозинки кои биле зачувани во нивниот прелистувач Google Chrome. Оваа програма може да се користи за која било верзија на Google Chrome на компјутери или лаптопи со оперативен систем Windows.

Една голема предност што ја нуди Pasprog Chrome Password Forgotten во однос на другите алатки за враќање на лозинката е неговата едноставност. За разлика од другите програми за кои е потребно техничко знаење или комплицирани процедури, оваа алатка го олеснува враќањето на лозинката дури и за оние кои не се запознаени со технологијата.

Друга предност е неговата брзина. Pasprog Chrome Password Forgotten работи брзо и ефикасно без да го успори вашиот компјутер или да предизвика какви било прекини додека работите на други задачи.

Покрај тоа што е лесен и ефикасен, Pasprog Chrome Password Forgotten обезбедува и одлични безбедносни карактеристики. Програмата не складира никакви податоци за вашите лозинки или информации за најавување на вашиот компјутер или на кое било друго место на интернет. Ова значи дека можете да бидете сигурни знаејќи дека вашите чувствителни информации остануваат безбедни од љубопитните очи.

Севкупно, ако барате сигурна алатка која може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите изгубените лозинки во Google Chrome без да ги загрозите безбедносните функции, тогаш не гледајте подалеку од Pasprog Chrome Password Forgotten!

Целосни спецификации
Издавач Pasprog
Страница на издавачи http://pasprog.com
Датум на издавање 2020-09-13
Датум на додавање 2020-09-13
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 2.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 35

Comments: