Easy Cut Studio

Easy Cut Studio 5.016

Windows / EasyCutStudio / 4669 / Целосни спецификации
Опис

Easy Cut Studio: Врвен софтвер за правење знаци и винил сечење

Ако се занимавате со производство на знаци или бизнис со сечење винил, знаете колку е важно да имате сигурен софтвер кој може да се справи со сите ваши потреби за дизајн. Таму доаѓа Easy Cut Studio - премиерниот софтвер за правење знаци и винил сечење за Windows во индустријата.

Со Easy Cut Studio, можете да исечете кој било фонт TrueType, која било слика SVG и кој било дизајн што го сакате со помош на електронска машина за сечење (винил секач и плотер за сечење). Работи со вашите инсталирани TrueType и OpenType, како и со фонтови Dingbat/Wingding.

Но, тоа е само почеток. Овој софтвер за сечење винил, исто така, обезбедува целосен сет на алатки за цртање и уредување за да креирате сопствени дизајни за сечење. Без разлика дали сте почетник или искусен дизајнер, Easy Cut Studio има се што ви е потребно за да ги оживеете вашите дизајни.

Клучни карактеристики:

- Увезете различни формати на датотеки: Easy Cut Studio поддржува широк опсег на формати на датотеки, вклучувајќи BMP, PNG, Tifff, GIF, JPG.

- Конвертирајте растерски слики во вектори: Со оваа функција корисниците можат да конвертираат растерски слики во векторски формат што е совршен за создавање графика со висок квалитет.

- Заварувајте текстови и форми заедно: оваа функција им овозможува на корисниците да заварат повеќе форми заедно за да можат да се исечат како едно парче.

- Печатење и сечење: Корисниците можат да ги испечатат своите дизајни на хартија, а потоа да го користат својот винил секач/плотер за да ги исечат.

- Направете шаблони за кристали: Креирајте сопствени шаблони за кристали со леснотија користејќи ја оваа функција.

- Креирајте решетки: Корисниците можат да креираат решетки кои се совршени за создавање сложени дизајни.

- Поставете предмети/текст на патека: оваа функција им овозможува на корисниците да вклопат текст или предмети по патека што е одлична за создавање заоблен текст или логоа.

- Преглед на ласерско сечење: прегледајте како ќе изгледа вашиот дизајн при ласерско сечење пред всушност да го направите тоа!

- Неограничено враќање/повторување

- Работа со слоеви

Компатибилност:

Easy Cut Studio поддржува широк спектар на винил секачи, вклучувајќи GCC, PixMax, USCutter,

Силуета на Roland Redsail SD/CAMEO/Портрет KNK Craft ROBO Graphtec Mutoh TENETH Foison GoldCut JinKa Summa Creation PCut CutOK Vicsign KingCut Rabbit Ioline Refine Calortrans SignSignKey SignMax SilverBullet BosskutuGelles Mutoh Vinyl Express меѓу другите.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате доверлив софтвер за создавање знаци што ги нуди сите карактеристики што им се потребни на професионалците во оваа област, тогаш не гледајте подалеку од Easy Cut Studio. Со неговиот интуитивен интерфејс, компатибилност со алатки за лесни за употреба со најпопуларните брендови на машини за сечење винил, навистина нема ништо друго таму!

Целосни спецификации
Издавач EasyCutStudio
Страница на издавачи http://www.easycutstudio.com/
Датум на издавање 2022-06-17
Датум на додавање 2022-06-17
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 5.016
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 4669

Comments: