MicroThunderbird for Thunderbird

MicroThunderbird for Thunderbird 2.0.16

Опис

MicroThunderbird за Thunderbird е софтвер за прелистувач кој се базира на LittleFox. Ги има истите функции за зачувување на екранот како LittleFox, но со некои елементи на ретро дизајн како 8-битни бои. Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат лесно и ефикасно искуство со прелистувачот.

Една од истакнатите карактеристики на MicroThunderbird за Thunderbird е неговата мала големина на датотека. Сликите што се користат во овој софтвер се помали во просторот на дискот, а севкупно е применета поголема компресија, што резултира со датотека jar која е само 192 KB. Ова го прави идеален избор за оние кои имаат ограничен простор за складирање на нивните уреди.

Покрај малата големина на датотеката, MicroThunderbird за Thunderbird нуди и одлични перформанси. Брзо се вчитува и работи непречено, правејќи го прелистувањето на интернет лесно. Без разлика дали ја проверувате вашата е-пошта или ги прелистувате омилените веб-локации, овој софтвер ќе ви овозможи беспрекорно искуство.

Друга одлична карактеристика на MicroThunderbird за Thunderbird е неговата компатибилност со различни оперативни системи. Работи добро на платформите Windows, Mac OS X и Linux за да можете да го користите без разлика кој уред го имате.

Ако барате опции за прилагодување, тогаш ниту MicroThunderbird за Thunderbird нема да ве разочара. Можете да изберете од различни теми за да го персонализирате вашето искуство со прелистување според вашите преференции.

Генерално, ако барате лесен и ефикасен прелистувач кој нуди одлични перформанси и опции за прилагодување, тогаш не гледајте подалеку од MicroThunderbird за Thunderbird!

Целосни спецификации
Издавач Alfred Kayser
Страница на издавачи https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/user/66/#my-addons
Датум на издавање 2013-04-06
Датум на додавање 2013-04-06
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 2.0.16
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Thunderbird 5.0 - 22.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 270

Comments: