MyTourbook (64-Bit)

MyTourbook (64-Bit) 13.4

Windows / Wolfgang Schramm / 215 / Целосни спецификации
Опис

MyTourbook (64-bit) е моќен и разноврсен софтвер дизајниран за секој што сака да го истражува одличното на отворено. Без разлика дали сте страствен велосипедист, тркач, планинар или едноставно уживате во долгите прошетки во природа, овој софтвер може да ви помогне лесно да ги визуелизирате и анализирате вашите тури.

Со MyTourbook (64-битни), можете лесно да ги префрлувате, увезувате и извезувате вашите тури од GPS уред, велосипед или компјутер за вежбање и ерго метар. Ова значи дека без разлика каков тип на турнеја сте снимиле, овој софтвер може да ви помогне да управувате со сето тоа на едно место.

Една од клучните карактеристики на MyTourbook (64-битни) е неговата способност да уредува и визуелизира тури. Ова значи дека не само што можете да ги гледате вашите тури на мапа, туку и да додавате фотографии на нив. Можете дури и да ги анализирате податоците за отчукувањата на срцето за да видите колку напорно сте работеле за време на секој дел од турнејата.

Друга одлична карактеристика на MyTourbook (64-битна) е неговата способност автоматски да ги споредува тури. Ова значи дека ако сте направиле повеќе тури во иста област или под слични услови, овој софтвер автоматски ќе ги спореди за вас за да можете да видите како тие се натрупуваат еден со друг.

Покрај автоматската споредба на тури, MyTourbook (64-бит) исто така има можност автоматски да се сегментира турнеја. Ова значи дека ако има одредени делови од вашата турнеја кои се особено предизвикувачки или интересни, овој софтвер ќе ги сегментира тие делови за лесна анализа подоцна.

Конечно, MyTourbook (64-Bit) исто така има вградени моќни алатки за статистичка анализа. Со овие алатки што ви се на располагање, лесно е да добиете детални увиди за секој аспект од вашата турнеја, вклучувајќи го поминатото растојание, зголемувањето/загубата на височина и многу повеќе.

Севкупно, ако барате моќна, но сепак прифатлива алатка за управување со сите аспекти на вашите авантури на отворено, тогаш не гледајте подалеку од MyTourbook (64-Bit). Со својот широк опсег на функции и поддршка за повеќе платформи, вклучувајќи Linux Mac Windows, заедно со повеќејазична поддршка, го прави идеален избор за секој кој сака целосна контрола над нивните активности на отворено!

Целосни спецификации
Издавач Wolfgang Schramm
Страница на издавачи http://wolfgang-ch.users.sourceforge.net/
Датум на издавање 2013-04-15
Датум на додавање 2013-04-16
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за мапи
Верзија 13.4
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 215

Comments: