Jquery Slider Shock

Jquery Slider Shock 2.0

Windows / Jquery Slider Shock / 295 / Целосни спецификации
Опис

Jquery Slider Shock: Крајното решение за додавање нова содржина на вашата веб-страница

Дали барате моќна и целосно опремена екстензија која може да ви помогне лесно да додавате нова содржина на вашата веб-локација со WordPress или jQuery? Не гледајте подалеку од Jquery Slider Shock, еден од најдобрите лизгачи достапни на пазарот денес.

Со Jquery Slider Shock, можете брзо да прикачувате и споделувате фотографии од вашиот семеен одмор или често да ја ажурирате вашата деловна веб-страница со нова содржина. За разлика од некои од постарите решенија, оваа екстензија поддржува широк опсег на медиуми вклучувајќи текст, видео, аудио и слики. Може да работи со датотеки и од локални извори и од надворешни, како што се Twitter, YouTube или Flickr.

Една од клучните придобивки од користењето на Jquery Slider Shock е тоа што ви овозможува да ја збогатите вашата онлајн содржина без да ја успорите вашата веб-страница или да биде премногу скапа. Всушност, Jquery Slider Shock е достапен бесплатно за лична употреба. Основната верзија доаѓа со еден скин и десет различни ефекти на транзиција на слајдшоу. Исто така, достапни се разни други верзии од кои можете да изберете во зависност од вашите барања.

Ајде внимателно да погледнеме некои од карактеристиките што го прават Jquery Slider Shock да се издвојува од другите екстензии на лизгачот:

Лесен за користење интерфејс

Jquery Slider Shock има интуитивен интерфејс што го олеснува создавањето неверојатни слајдови за само неколку минути. Не ви се потребни никакви вештини за кодирање или техничко знаење за да започнете - едноставно влечете и пуштете ги сликите во уредникот и приспособете ги по потреба.

Широк опсег на поддршка за медиуми

Без разлика дали сакате да прикажете фотографии од вашиот последен одмор или да вметнете видеа од YouTube на вашата веб-локација, Jquery Slider Shock ве опфати. Оваа екстензија ги поддржува сите главни типови медиуми, вклучувајќи текст, слики, видеа (YouTube/Vimeo), аудио (SoundCloud) и доводи на социјалните медиуми (Twitter/Flickr).

Прилагодливи кожи

Со преку 20 приспособливи скинови достапни во различни бои и стилови, нема ограничување за тоа колку креативни можете да бидете со Jquery Slider Shock. Можете да изберете помеѓу класични дизајни како „Едноставно“ или „Елегантно“, модерен изглед како „Метро“ или „Рамно“ или дури и да креирате прилагодени скинови користејќи CSS.

Напредни ефекти на транзиција

Jquery Slider Shock нуди над 50 напредни ефекти на транзиција кои ќе се погрижат секој слајд да изгледа уникатно и привлечно. Од едноставни бледнее до сложени анимации како ефектот на Кен Барнс - тука има по нешто за секого!

Одговорен дизајн

Во денешниот свет за прв пат на мобилни телефони, каде што повеќе луѓе пристапуваат до веб-локациите преку нивните паметни телефони отколку десктоп компјутерите/лаптопите - клучно е да имате одговорен дизајн! За среќа, JQuerySliderShockis целосно реагира што значи дека ќе изгледа одлично на кој било уред, без оглед на големината на екранот!

Слајдшоуи погодни за оптимизација

Друга одлична карактеристика понудена од JQuerySliderShock ги своите слајдшоуи погодни за оптимизација! Со оваа екстензија, ќе можете да го оптимизирате секој слајд поединечно со додавање мета описи, наслови и алт-ознаки. Ова значи дека пребарувачите ќе можат поефикасно да пребаруваат низ вашата страница, што ќе резултира со повисок ранг и подобра видливост на вашата страница!

Заклучок

Генерално, JQuerySliderShocke е одличен избор за секој што сака да додаде нова содржина на нивната веб-страница брзо и лесно. Преземете JQuerySliderShocktodayand започнете да создавате зачудувачки слајдови за вашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Jquery Slider Shock
Страница на издавачи http://www.jqueryslidershock.com/
Датум на издавање 2013-04-17
Датум на додавање 2013-04-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер и алатки за блогирање
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 295

Comments: