AnyToSWF

AnyToSWF 1.0

Опис

AnyToSWF - Крајното решение за развивачите на Flash и Flex

Дали сте развивач на флеш или флекс кој бара сигурен софтвер што може да ги спакува сите датотеки како бинарни во датотеката Adobe SWF или SWC? Не гледајте подалеку од AnyToSWF! Овој моќен софтвер за графички дизајн е дизајниран специјално за програмери кои треба брзо и лесно да креираат висококвалитетни блиц и флекс апликации.

Со AnyToSWF, можете да наведете име на класа за секоја датотека, како што е mypackage.MyFile. Ова го олеснува организирањето на вашите датотеки и следењето на сè во вашиот проект. Плус, софтверот прифаќа параметри на командната линија како toswf|toswc filePath className [...], излез ouputPath и -exit false|true. Ова значи дека можете да го автоматизирате процесот на пакување и да заштедите време на повторливи задачи.

Но, тоа не е се! AnyToSWF, исто така, доаѓа со широк опсег на функции што го прават суштинска алатка за секој развивач на флеш или флекс. Еве само некои од работите што можете да ги направите со овој неверојатен софтвер:

Пакет датотеки како бинарни

AnyToSWF ви овозможува да ги пакувате сите датотеки како бинарни во датотеката Adobe SWF или SWC. Ова значи дека можете да креирате висококвалитетни апликации кои работат непречено на која било платформа.

Наведете ги имињата на класите

Со AnyToSWF, можете да наведете име на класа за секоја датотека во вашиот проект. Ова го олеснува организирањето на вашите датотеки и следењето на сè на едно место.

Прифатете ги параметрите на командната линија

Софтверот прифаќа параметри на командната линија како toswf|toswc filePath className [...], излез ouputPath и -exit false|true. Ова значи дека можете да го автоматизирате процесот на пакување и да заштедите време на повторливи задачи.

Лесен за употреба интерфејс

AnyToSWF има интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте запознаени со софтверот за графички дизајн. Не ви требаат посебни вештини или знаење - само следете ги едноставните упатства!

Излез со висок квалитет

Излезот генериран од AnyToSWF е секогаш висококвалитетен, осигурувајќи дека вашите апликации изгледаат одлично на која било платформа.

Флексибилни опции

Имате целосна контрола врз тоа како вашите датотеки се спакувани со AnyToSWF. Можете да изберете од различни опции како ниво на компресија, метод на шифрирање итн., во зависност од вашите потреби.

Компатибилност

AnytoSwf е компатибилен со Windows 10/8/7/Vista/XP (32-битни и 64-битни)

Во заклучок,

Ако барате сигурно решение за пакување датотеки во формат Adobe SWC/SWF, тогаш не гледајте подалеку од AnytoSwf! Со своите моќни карактеристики како што се наведување имиња на класи по датотека; прифаќање параметри на командната линија; флексибилни опции, вклучувајќи нивоа на компресија и методи на шифрирање; компатибилност на повеќе платформи – оваа алатка ќе помогне да се насочат работните текови за развој, а истовремено да се произведуваат висококвалитетни резултати!

Целосни спецификации
Издавач DoSWF
Страница на издавачи http://www.doswf.com/
Датум на издавање 2013-04-18
Датум на додавање 2013-04-18
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 22

Comments: