Button Blast

Button Blast 2.0

Windows / Spriteworks Developments / 10994 / Целосни спецификации
Опис

Button Blast: Крајната колекција на текстурирани копчиња за вашите потреби за графички дизајн

Дали сте уморни од трошење часови за создавање копчиња за вашите мултимедијални проекти, превртување на JavaScript, префрлање на глувчето, скрипти за слики Perl, менија за навигација Flash и Java? Не гледајте подалеку од Button Blast - врвна колекција од 300 текстурирани копчиња што може да се користат без авторски права на различни начини.

Со Button Blast, ќе имате пристап до широк избор на висококвалитетни копчиња кои се совршени за секој проект. Без разлика дали дизајнирате веб-локација или креирате графика за материјали за печатење, овие копчиња ќе додадат дополнителен допир на професионализам и стил на вашата работа.

Една од најдобрите работи за Button Blast е неговата разновидност. Овие копчиња може да се користат на многу различни начини - од позадини на банери до копчиња за навигација на веб-локации. И бидејќи тие се без авторски права, можете да ги користите онолку пати колку што сакате без да се грижите за таксите за лиценцирање или ограничувањата.

Користењето на Button Blast е исто така лесно. Едноставно отворете го омилениот уредувач на слики и променете ја големината на кое било копче за да одговара на вашите потреби. Можете исто така да додавате текст на кое било копче за да креирате сопствени навигациски елементи кои се совршени за веб или кој било друг проект што можете да го замислите.

Но, она што навистина го издвојува Button Blast од другите софтвери за графички дизајн е неговото внимание на деталите. Секое копче е внимателно изработено со уникатни текстури и бои што ќе ги направат вашите дизајни да се издвојуваат од толпата. И бидејќи има толку многу различни стилови на располагање, лесно е да се најде само вистинското копче за секој проект.

Значи, ако барате лесен начин да додадете дополнителен талент и функционалност на вашите проекти за графички дизајн, не гледајте подалеку од Button Blast. Со својот широк избор на висококвалитетни текстурирани копчиња и функции за лесно користење, сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот дизајн арсенал.

Целосни спецификации
Издавач Spriteworks Developments
Страница на издавачи http://www.spriteworks.com/
Датум на издавање 2013-04-18
Датум на додавање 2013-04-18
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 10994

Comments: