Bigasoft iPhone Ringtone Maker

Bigasoft iPhone Ringtone Maker 1.9.5.4777

Опис

Создавач на рингтонови на iPhone Bigasoft: Врвниот создавач на рингтонови за вашиот iPhone

Дали сте уморни од користење на истите стари мелодии што доаѓаат со вашиот iPhone? Дали сакате да го покажете вашиот личен вкус и личност преку вашиот рингтон? Не гледајте подалеку од Bigasoft iPhone Ringtone Maker, професионалниот производител на рингтонови специјално дизајниран за корисниците на iPhone.

Со Bigasoft iPhone Ringtone Maker, можете лесно да конвертирате музика како MP3 во рингтон на iPhone M4R. Но, тоа не е сè - овој моќен софтвер исто така ви овозможува да креирате сопствени мелодии од различни видео и аудио формати, вклучувајќи WMA, APE, M4A, WAV, MP3, RA, AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP и WebM. И штом ќе го создадете вашиот совршен тон на ѕвонење или текстуален тон или тон за предупредување на Bigasoft iPhone Ringtone Maker, можете автоматски да го префрлите на вашиот телефон преку USB-кабел.

Но, она што го издвојува Bigasoft од другите производители на рингтонови се неговите напредни функции. Можете лесно да го исечете секој музички или видео сегмент што ви се допаѓа како уникатен тон на ѕвонење и да ги зголемите мелодиите со слаб звук со само неколку кликања. Плус, Bigasoft ви овозможува да правите мелодии подолги од 40 секунди - совршени за оние кои сакаат целосна песна како нивен рингтон.

И ако тоа не беше доволно, Bigasoft неодамна го ажурираше својот софтвер за да биде компатибилен со Windows 8 и да може да прави мелодии специјално за новиот iPhone 5.

Па зошто да се задоволите со здодевни стандардни мелодии кога можете да создадете нешто навистина уникатно со Bigasoft? Преземете го денес и почнете да го покажувате вашиот личен стил преку секој повик!

Целосни спецификации
Издавач Bigasoft
Страница на издавачи http://www.bigasoft.com/
Датум на издавање 2013-04-18
Датум на додавање 2013-04-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 1.9.5.4777
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10874

Comments: