Icon Extractor 2000

Icon Extractor 2000 4.3

Windows / Gregory Braun / 2206 / Целосни спецификации
Опис

Icon Extractor 2000: The Ultimate Desktop Enhancement Tool

Дали сте уморни од користење на истите стари икони на вашиот десктоп? Дали сакате да додадете личен допир на вашиот компјутер со прилагодување на неговите икони? Ако одговорот е да, тогаш Icon Extractor 2000 е совршена алатка за вас. Оваа моќна алатка ви овозможува да извлекувате и зачувувате икони од која било датотека, давајќи ви целосна контрола врз изгледот на вашата работна површина.

Icon Extractor 2000 е разновиден софтвер кој може да чита формати на датотеки со икони DLL, EXE, ICO, ICL, IL и NIL. Ги вчитува и прикажува сите ресурси со икони пронајдени во која било датотека и ви овозможува да ги изберете оние што ви привлекуваат внимание. Потоа можете да ги зачувате овие избрани икони како индивидуални ICO-датотеки или да ги копирате директно на таблата со исечоци на Windows за употреба во други графички апликации.

Со Icon Extractor 2000, прилагодувањето на вашата работна површина никогаш не било полесно. Можете да изберете од илјадници достапни икони или да креирате свои со уредување на постоечките. Интуитивниот интерфејс на софтверот им го олеснува навигацијата низ неговите карактеристики дури и почетниците.

Карактеристики:

1) Лесен за користење интерфејс: Icon Extractor 2000 има интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој.

2) Широк избор на поддржани формати на датотеки: Софтверот поддржува формати на датотеки со икони DLL, EXE, ICO, ICL, IL и NIL.

3) Приспособливи излезни опции: можете да ги зачувате избраните икони како поединечни ICO-датотеки или да ги копирате директно на таблата со исечоци на Windows за употреба во други графички апликации.

4) Излез со висок квалитет: извлечените икони се со висок квалитет без губење на детали или резолуција.

5) Брза брзина на извлекување: Icon Extractor 2000 брзо извлекува икони без да се загрозува квалитетот.

6) Разновидни опции за уредување: можете да уредувате постоечки икони или да креирате нови користејќи различни алатки за уредување достапни во софтверот.

Придобивки:

1) Персонализирајте ја вашата работна површина - со широк избор на достапни икони и приспособливи излезни опции од Icon Extractor 2000; можете лесно да го персонализирате вашиот десктоп според вашите преференции.

2) Заштедете време - Наместо да пребарувате на интернет соодветни слики/икони; едноставно извлечете ги од која било датотека користејќи ја оваа моќна алатка за заштеда на време и напор!

3) Излез со висок квалитет - без загуба во детали/резолуција; Извлечените икони се секогаш висококвалитетни, осигурувајќи дека изгледаат одлично на кој било уред/големина на екранот!

4) Разновидни опции за уредување - Уредете ги постоечките икони или креирајте нови лесно благодарение на различните алатки за уредување во овој софтвер.

Заклучок:

Во заклучок; ако барате сигурна алатка која ќе ви помогне да го приспособите и подобрите искуството на работната површина, тогаш не гледајте подалеку од Icon Extractor 2000! Со својот широк опсег на поддржани формати на датотеки; приспособливи излезни опции и разновидни алатки за уредување - оваа моќна алатка сигурно не само што ги исполнува, туку и ги надминува сите очекувања! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете со персонализирање денес!

Целосни спецификации
Издавач Gregory Braun
Страница на издавачи http://www.gregorybraun.com/
Датум на издавање 2013-04-29
Датум на додавање 2013-04-30
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 4.3
Барања за ОС Windows 95, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2206

Comments: