Stronghold Crusader Extreme HD Patch

Stronghold Crusader Extreme HD Patch 1.3.11

Windows / Firefly Studios / 18093 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте обожавател на Stronghold Crusader Extreme? Дали сакате да ја доживеете играта во висока дефиниција? Не гледајте подалеку од лепенката Stronghold Crusader Extreme HD.

Овој лепенка ја надградува вашата постоечка верзија на Stronghold Crusader Extreme на новата HD верзија, овозможувајќи повеќе резолуции во зависност од вашата конфигурација. Со максимална резолуција од 2560x1600, ќе можете да го видите секој детал од вашиот замок и војски.

Но, тоа не е сè - овој лепенка ги поправа и Skirmish Masters, обезбедувајќи дека резултатите од престрелката се правилно зачувани во датотеката skmasters2.dat во My Documents\Stronghold Crusader. Сепак, важно е да се забележи дека старите датотеки skmasters.dat од v1.0 и v1.1 повеќе нема да работат со Stronghold Crusader HD.

И ако користите Windows 8, не грижете се - Stronghold Crusader сега работи во режим за компатибилност со Direct Draw на Windows 8, што резултира со помазно лизгање и игра.

Генерално, закрпата Stronghold Crusader Extreme HD е задолжителна за секој љубител на оваа класична игра. Надградете го денес и искусете го како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Firefly Studios
Страница на издавачи http://www.fireflyworlds.com
Датум на издавање 2013-05-02
Датум на додавање 2013-05-02
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија во реално време
Верзија 1.3.11
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 18093

Comments: