Webcam Picture Taker for Windows 8

Webcam Picture Taker for Windows 8

Опис

Webcam Picture Taker за Windows 8 е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да фотографирате и видеа со вашата веб камера. Оваа едноставна апликација за Windows 8 е совршена за оние кои сакаат да снимаат спомени или да создаваат содржина без потреба од скапа опрема.

Со Webcam Picture Taker, можете лесно да фотографирате или да снимате видеа користејќи ја вградената веб камера на вашиот компјутер. Апликацијата има кориснички интерфејс што ја олеснува навигацијата и употребата. Можете да изберете помеѓу фотографирање или снимање видеа, а апликацијата автоматски ќе ги зачува на тврдиот диск на вашиот компјутер.

Една од најдобрите работи за Webcam Picture Taker е неговата функција за снимање видео. Можете да снимате висококвалитетни видеа со само неколку кликања, што го прави совршен за создавање содржина за платформи за социјални медиуми како YouTube или Instagram. Апликацијата исто така ви овозможува да ги приспособите поставките за квалитет на видеото за да можете да ги добиете најдобрите можни резултати.

Покрај неговите можности за снимање видео, Webcam Picture Taker има и низа функции дизајнирани специјално за фотографирање. Можете да изберете од различни режими на фотографирање како што се единечна снимка, режим на рафал и режим на временско застарување. Ова ви дава целосна контрола врз тоа како се сликаат вашите фотографии и гарантира дека секој пат ќе добивате совршена снимка.

Друга одлична карактеристика на Webcam Picture Taker е неговата способност да додава филтри и ефекти на вашите фотографии и видеа. Со само неколку кликања, можете да примените филтри како што се црно-бел или сепија тон, давајќи им на вашата содржина уникатен изглед и чувство.

Севкупно, Webcam Picture Taker за Windows 8 е одличен избор доколку барате лесен-за-користлив софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да снимате висококвалитетни фотографии и видеа со вашата веб камера. Без разлика дали снимате спомени со пријателите или создавате содржина на интернет, оваа апликација има се што ви треба за да започнете.

Клучни карактеристики:

- Едноставен интерфејс

- Способности за снимање видео

- Режими на фотографирање (една снимка, режим на рафал и временско застарување)

- Филтри и ефекти

- Лесен за користење

Системски барања:

За да се користи Webcam Picture Taker на уреди со Windows 8, потребно е најмалку:

• Процесор: Intel Pentium III/AMD Athlon XP

• Меморија: најмалку 512 MB RAM

• Графичка картичка: која било графичка картичка (компатибилна со DirectX)

• Звучна картичка: која било звучна картичка (компатибилна со DirectX)

• Простор на тврдиот диск: најмалку 50 MB слободен простор

Заклучок:

Webcam Picture Taker за Windows 8 е одличен избор доколку барате лесен за користење софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да снимате висококвалитетни фотографии и видеа со вашата веб камера. Со својот кориснички интерфејс и опсегот на функции дизајнирани специјално за фотографирање и снимање видеа со помош на веб-камери на компјутери со најновиот оперативен систем на Мајкрософт - Windows 8-, оваа апликација обезбедува се што е потребно за корисниците кои сакаат брз пристап без никакво техничко знаење за фотографијата. алатки, но сепак посакуваат резултати со професионален изглед во нивните слики/видеа снимени преку нивните веб-камери!

Целосни спецификации
Издавач matzi4
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-05-03
Датум на додавање 2013-05-03
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6449

Comments: