Mirror Camera for Windows 8

Mirror Camera for Windows 8

Опис

Mirror Camera за Windows 8 е софтвер за дигитални фотографии што нуди уникатно и забавно искуство со камерата. Со огледална камера, видеото на вашата веб-камера се удвојува на еден од четирите различни начини, создавајќи слика слична на тестот Роршах. Овој софтвер ви овозможува да ги зачувате добиените слики во вашата библиотека со слики, која може да се најде во папката „Mirror Camera“.

За да користите Mirror Camera, се што ви треба е веб камера. Пробната верзија на овој софтвер не е ограничена, туку прикажува реклами. Ако уживате во користењето на Mirror Camera и сакате да ги отстраните рекламите, тогаш се препорачува да ја купите целосната верзија.

Една од истакнатите карактеристики на Mirror Camera е нејзината способност да создава интересни и креативни слики со само еден клик. Без разлика дали барате нешто забавно или уметничко, овој софтвер има по нешто за секого.

Покрај уникатните способности на камерата, Mirror Camera нуди и алатки за уредување лесни за употреба кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат нивоата на осветленост и контраст, како и да ги сечат и ротираат нивните слики. Овие алатки им олеснуваат на корисниците да ги приспособат своите фотографии пред да ги зачуваат.

Друга одлична карактеристика на Mirror Camera е нејзиниот кориснички интерфејс. Распоредот на овој софтвер им олеснува на корисниците на сите нивоа на вештини да се движат низ неговите различни функции без да се чувствуваат преоптоварени или збунети.

Генерално, ако барате забавен и креативен начин да фотографирате со вашата веб камера на Windows 8, тогаш не гледајте подалеку од Mirror Camera. Со своите уникатни можности за камера и кориснички интерфејс, овој софтвер за дигитални фотографии има се што ви треба за да создадете прекрасни слики што сигурно ќе импресионираат!

Целосни спецификации
Издавач cthedot
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-05-03
Датум на додавање 2013-05-03
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 807

Comments: