Wp Ringtone Maker for Windows 8

Wp Ringtone Maker for Windows 8

Windows / Gandalf Studio / 715 / Целосни спецификации
Опис

Wp Ringtone Maker за Windows 8 е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да креирате сопствени сопствени мелодии од вашите омилени песни. Со оваа апликација, можете лесно да ги исечете и уредувате вашите. mp3-датотеки за да создадете совршен рингтон за вашиот уред со Windows Phone.

Дали некогаш сте слушнале песна и сте помислиле: „Тоа би направило одличен рингтон!“? Со Wp Ringtone Maker, можете да ја претворите таа идеја во реалност. Оваа апликација го олеснува изборот на точниот дел од песната што го сакате како рингтон. Едноставно повлечете го лизгачот за да ја изберете почетната и крајната точка на посакуваниот клип.

Една од најдобрите карактеристики на Wp Ringtone Maker е неговата способност да работи околу некои од ограничувањата наметнати од Windows Phone 7.* OS. Како што знаат многу корисници, не е можно да се користи. mp3 датотека како рингтон на овие уреди, освен ако не е во должина од 39 секунди и не поголема од 1MB во големина со жанр поставен како „Рингтон“. Сепак, со оваа апликација, можете да манипулирате со овие ограничувања и да уживате во креирањето сопствени мелодии без никаква мака.

Корисничкиот интерфејс на Wp Ringtone Maker е едноставен, но интуитивен. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство за да ја користите оваа апликација - само изберете го саканиот. mp3 датотека од вашата музичка библиотека и започнете со уредување! Апликацијата исто така обезбедува корисни совети на патот, така што дури и почетниците можат да создаваат рингтонови со професионален звук.

Покрај неговите основни карактеристики за уредување, Wp Ringtone Maker нуди и напредни опции како што се ефектите за бледнее/избледување и прилагодување на јачината на звукот. Овие алатки ви овозможуваат фино да го прилагодите секој аспект од вашиот рингтон за да звучи точно како што сакате.

Откако ќе го создадете вашиот совршен рингтон со помош на Wp Ringtone Maker, едноставно зачувајте го на вашиот уред или споделете го со пријателите преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Facebook или Twitter. Ќе се изненадите колку е лесно!

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање приспособени мелодии на уредите со Windows Phone, не гледајте подалеку од Wp Ringtone Maker за Windows 8. Со својот интуитивен интерфејс и напредните опции за уредување, оваа апликација ќе ви помогне извади го музичарот во било кој!

Целосни спецификации
Издавач Gandalf Studio
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-05-06
Датум на додавање 2013-05-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 715

Comments: