Stronghold Crusader Extreme Polish HD Patch

Stronghold Crusader Extreme Polish HD Patch 1.30.1003

Windows / Firefly Studios / 25759 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте обожавател на Stronghold Crusader Extreme? Дали сакате да го подигнете вашето искуство со игри на следното ниво? Не гледајте подалеку од Stronghold Crusader Extreme Polish HD лепенката.

Овој лепенка го надградува Stronghold Crusader Extreme на новата HD верзија, обезбедувајќи повеќе резолуции во зависност од вашата конфигурација. Со максимална резолуција од 2560x1600, ќе можете да го видите секој детал од вашите битки и тврдини.

Но, тоа не е сè - Skirmish Masters се поправени во овој лепенка. Stronghold Crusader HD сега ги зачувува резултатите од престрелките во датотеката skmasters2.dat во My Documents\Stronghold Crusader. За жал, старите датотеки skmasters.dat од v1.0 и v1.1 повеќе не работат со Stronghold Crusader HD.

И за оние кои работат со Windows 8, има добри вести - Stronghold Crusader сега работи во режим за компатибилност со Direct Draw на Windows 8 што значи понепречено лизгање за време на игра.

Генерално, овој лепенка е задолжителен за секој љубител на Stronghold Crusader Extreme кој сака да го подобри своето искуство со игри со подобрена графика и функционалност. Преземете го денес и подгответе се за епски битки!

Целосни спецификации
Издавач Firefly Studios
Страница на издавачи http://www.fireflyworlds.com
Датум на издавање 2013-05-07
Датум на додавање 2013-05-07
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија во реално време
Верзија 1.30.1003
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 25759

Comments: