iSpeak Translator for Windows 8

iSpeak Translator for Windows 8

Опис

iSpeak Translator за Windows 8 е револуционерен повеќејазичен преведувач кој го носи преводот на сосема ново ниво. Тоа не е само обичен преведувач на текст, туку користи најквалитетна синтеза текст-во-говор достапна за да ви ја каже преведената фраза на целниот јазик. Нашата технологија за текст во говор е толку моќна што репродуцира говор кој е јасен и има совршен акцент на целниот јазик.

Дизајниран од основата за да ги искористи предностите на сè што има да понуди Windows 8, iSpeak Translator за Windows 8 нуди неверојатно лесен за користење интерфејс. Едноставно напишете или залепете текст од речиси секој документ или апликација што сакате да ја преведете, притиснете го копчето за преведување и притиснете го копчето за репродукција за да го слушнете вашиот превод.

Без разлика дали патувате во странство или комуницирате со некој што зборува друг јазик, iSpeak Translator за Windows 8 ја прави комуникацијата полесна од кога било досега. Со поддршка за над 50 јазици, вклучувајќи шпански, француски, германски, кинески и јапонски меѓу другите; овој софтвер може да ви помогне да комуницирате со луѓе од целиот свет.

Клучни карактеристики:

1) Висококвалитетна синтеза текст-во-говор: Преведувачот iSpeak користи напредна технологија која произведува говор кој е јасен и има совршен акцент на целниот јазик.

2) Лесен за употреба интерфејс: Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид пријатноста за корисникот. Едноставно напишете или залепете кој било текст од речиси секој документ/апликација што сакате да го преведете и притиснете го копчето за репродукција.

3) Поддршка за над 50 јазици: со поддршка за над 50 јазици, вклучувајќи шпански, француски, германски, кинески и јапонски меѓу другите; овој софтвер може да ви помогне да комуницирате со луѓе од целиот свет.

4) Офлајн превод: Не ви треба интернет конекција бидејќи iSpeak Translator работи и офлајн! Ова значи дека дури и ако нема достапно Wi-Fi каде што патувате; овој софтвер сепак ќе работи совршено добро!

5) Приспособливи поставки: можете да ги приспособите поставките како што се брзината на гласот и јачината на звукот според вашите преференции што го прави поперсонализирано искуство

6) Компатибилност со повеќе платформи: софтверот работи на повеќе платформи, вклучително и десктоп компјутери/лаптопи што работат на Windows OS

7) Модел со пристапна цена: Ценовниот модел на iSpeak Translator го прави достапен за сите на кои им е потребен без да се загрози квалитетот.

Придобивки:

1) Подобрена комуникација - Без разлика дали патувате во странство или комуницирате со некој што зборува друг јазик; Преведувачот iSpeak ја прави комуникацијата полесна од кога било досега, обезбедувајќи точни преводи веднаш!

2) Заштедува време - со неговиот лесен за користење интерфејс и висококвалитетна технологија за синтеза текст-во-говор; корисниците заштедуваат време со добивање инстант преводи без да мораат да поминуваат часови за учење нови јазици!

3) рентабилно - за разлика од другите скапи преведувачки услуги/софтвер таму; iSpeak Translator нуди модели со пристапни цени што го прави пристапно и економично решение.

Заклучок:

In conclusion,iSpeakTranslatorforWindows8isamust-havefortravelersandanyoneelsewhoneedstocommunicatewithpeoplefromallovertheworld.WithitsadvancedTexttoSpeechSynthesistechnologyanduser-friendlyinterface;iSpeakisrevolutionizingthetranslationindustrybyprovidingaccuratetranslationsinstantly.Thesoftwareissuitableforbothpersonalandprofessionaluse,anditsaffordablepricingmodelmakesitaccessibletoeveryone.WhystrugglewithlanguagebarrierswhenyoucanhaveiSpeaktotranslateforyou?

Целосни спецификации
Издавач Future Apps
Страница на издавачи http://web.me.com/jstefanop/Distance_Meter/Distance_Meter.html
Датум на издавање 2013-05-09
Датум на додавање 2013-05-09
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 243

Comments: