PeerProject (64-Bit)

PeerProject (64-Bit) 1.0

Опис

PeerProject (64-bit) е моќен и разноврсен клиент за споделување датотеки и менаџер на датотеки peer-to-peer кој ви овозможува лесно да споделувате датотеки со други корисници на интернет. Со својот интуитивен и естетски интерфејс, PeerProject (64-bit) поддржува многу мрежи и функции, што го прави идеален избор за секој кој бара сигурен и ефикасен начин за споделување датотеки на интернет.

Една од клучните карактеристики на PeerProject (64-bit) е неговата поддршка за повеќе мрежи. Во моментов, поддржува BitTorrent, G2, Gnutella, eDonkey, DC++, IRC и http/ftp. Ова значи дека можете да се поврзете на широк опсег на мрежи и брзо и лесно да ги најдете датотеките што ви се потребни.

Покрај поддршката на повеќе мрежи, PeerProject (64-bit) исто така комбинира преземања на датотеки со torrent и peer-2-peer истовремено. Ова значи дека можете да преземате датотеки од двата извора истовремено без да мора да се префрлате помеѓу различни клиенти или апликации.

Друга одлична карактеристика на PeerProject (64-bit) е неговата способност да пребарува торенти и P2P мрежи - ISO Hunt, Gnutella, eDonkey - сето тоа од самата апликација. Ова го олеснува наоѓањето на датотеките што ви се потребни без да мора да користите надворешни пребарувачи или веб-локации.

PeerProject (64-bit) вклучува и напредни опции за закажување кои ви дозволуваат да поставите ограничувања за брзината на преземање/подигнување, како и исклучувања на програмите/системите. Ова значи дека можете поефикасно да го контролирате користењето на пропусниот опсег, истовремено обезбедувајќи дека вашиот компјутер ќе работи непречено дури и при долги преземања или прикачувања.

Една единствена карактеристика на PeerProject (64-битна) е неговиот вграден клиент за разговор IRC каде што можете да разговарате со други корисници додека преземате или поставувате датотеки. Можете исто така да репродуцирате видеа и други медиуми директно во апликацијата користејќи го нејзиниот вграден медиа плеер.

Севкупно, ако барате сигурен клиент за споделување датотеки peer-to-peer со напредни функции како што се поддршка за повеќе мрежи, опции за закажување и вградена функционалност за разговор, тогаш не гледајте подалеку од PeerProject (64-битни). Неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со моќните способности го прави одличен избор за секој кој има потреба од брз пристап до споделена содржина на интернет!

Целосни спецификации
Издавач SkinVista
Страница на издавачи http://skinvista.users.sourceforge.net/
Датум на издавање 2013-05-14
Датум на додавање 2013-05-14
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 181

Comments: