Ashampoo PDF Free

Ashampoo PDF Free 2.0.7

Опис

Ashampoo PDF Free е моќен и ефикасен софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да отвораат и креираат PDF документи. Како софтвер за графички дизајн, тој им обезбедува на корисниците потребните алатки за работа со PDF-датотеки во интуитивен и лесен интерфејс.

Една од клучните карактеристики на Ashampoo PDF Free е неговата способност безбедно да ги отвора сите видови PDF-датотеки додека ги поддржува сите индустриски стандарди. Ова осигурува дека корисниците можат да пристапат до кој било документ без да се грижат за проблеми со компатибилноста или безбедносни ризици.

PDF документите се познати по нивната компактност и способности за заштеда на простор, што ги прави идеални за споделување и складирање информации. Со Ashampoo PDF Free, корисниците можат да ги оптимизираат своите датотеки за време на зачувувањето, прилагодувајќи ги големините на датотеките според нивните специфични случаи на употреба. Ова резултира со помали големини на датотеки без да се загрози квалитетот или содржината.

Како пренослив формат што се прикажува рамномерно на сите уреди, PDF е совршен избор за создавање документи со професионален изглед. Со виртуелниот драјвер за печатач на Ashampoo PDF Free, корисниците можат лесно да креираат висококвалитетни PDF-датотеки од која било апликација на Windows што поддржува печатење.

Покрај неговите можности за креирање, Ashampoo PDF Free поддржува и функционалност за пополнување формулари. Корисниците можат лесно да пополнуваат формулари во самата програма без да мора да се префрлаат помеѓу различни апликации или отпечатоци.

Интегрираната функција за пребарување документи им олеснува на корисниците брзо да најдат текстуална содржина во големи документи. Дополнително, тие можат беспрекорно да ги преуредуваат страниците или да вметнуваат содржина од други постоечки PDF-датотеки во сопствените документи со помош на овој софтвер.

Ashampoo PDF Free е достапен бесплатно и обезбедува лесна за употреба алтернатива на другите стандардни гледачи во оваа категорија на софтвер. Неговиот интуитивен интерфејс заедно со неговите моќни карактеристики го прават одличен избор за секој кој бара сигурна алатка кога работи со проекти за графички дизајн кои вклучуваат pdf-датотеки.

Севкупно, ако барате брза апликација која ефикасно отвора и креира pdf документи, истовремено обезбедувајќи ви ги сите потребни алатки потребни кога работите на проекти за графички дизајн кои вклучуваат pdf датотеки, тогаш не гледајте подалеку од Ashampoo Pdf бесплатно!

Целосни спецификации
Издавач Ashampoo
Страница на издавачи http://www.ashampoo.com
Датум на издавање 2020-06-08
Датум на додавање 2020-06-08
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 2.0.7
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 217

Comments: