Age of Mythology the Titans Vandhaal mythical heroes texture mod

Age of Mythology the Titans Vandhaal mythical heroes texture mod 1.0

Windows / The Vandhaal Design / 877 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте обожавател на Age of Mythology the Titans? Дали сакате да го подобрите вашето искуство со игри со нови и возбудливи единици за херои? Не гледајте подалеку од модот на текстурата на Vandhaal's Mythical Heroes!

Овој мод на текстура е преземен од експанзијата AoM TT Twilight of the Gods, која воведе нови херојски единици со своја статистика, историја, посебни моќи, па дури и згради каде што може да се обучуваат. Овие нови единици имаа и целосни филмски способности и анимации.

Додека експанзијата на „Самрак на боговите“ имаше многу завршена содржина, едноставно му требаше премногу време на една личност да создаде сè. Затоа Vandhaal ги направи овие текстури достапни за преземање за фановите да можат да уживаат во дел од оваа неверојатна содржина.

Со инсталиран овој мод за текстура, играчите ќе имаат пристап до различни митски херои кои претходно не беа достапни во Age of Mythology the Titans. Овие херои вклучуваат моќни суштества како Фенрир Волф и Џормунганд Змија, како и легендарни фигури како кралот Артур и Беовулф.

Секоја херојска единица има свои уникатни способности и силни страни кои може да се користат стратешки во битка. На пример, Фенрир Волф има висока моќ на напад, но слабо здравје, додека кралот Артур има избалансирана статистика во сите категории.

Покрај додавањето нови херојски единици во вашата игра, овој мод на текстура ги подобрува и постоечките со подобрена графика и анимации. Ова значи дека дури и познатите ликови како Зевс или Посејдон ќе изгледаат подобро од кога било досега.

Инсталирањето на модот за текстура на Vandhaal's Mythical Heroes е лесно благодарение на деталните упатства дадени на нашата веб-страница. Едноставно преземете ги датотеките и следете чекор по чекор за беспрекорен процес на инсталација.

Севкупно, ако барате возбудлив начин да го подобрите вашето искуство со играњето „Age of Mythology the Titans“, тогаш не гледајте подалеку од модот за текстура на Vandhaal's Mythical Heroes! Со својот широк избор на митски херои и подобрена графика/анимација, сигурно ќе обезбеди часови по часови забава за гејмерите насекаде!

Целосни спецификации
Издавач The Vandhaal Design
Страница на издавачи http://vandhaal.elpea.net
Датум на издавање 2013-05-16
Датум на додавање 2013-05-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија во реално време
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања The Age of Mythology the Titans game
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 877

Comments: