Age of Mythology the Titans Custom Christmas menus by The Vandhaal

Age of Mythology the Titans Custom Christmas menus by The Vandhaal 1.0

Windows / The Vandhaal Design / 136 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате начин да додадете малку празнично развеселување во вашата игра Титани Age of Mythology? Не гледајте подалеку од приспособените позадини на менито The Christmas Gift 2007 од The ​​Vandhaal. Овие менија се совршен начин да влезете во празничниот дух додека ја играте вашата омилена игра.

Vandhaal создаде сет на прилагодени позадини на менито што се одликува со божиќно магично расположение. Овие позадини сигурно ќе ве стават во празнично расположение додека играте низ вашите омилени сценарија и кампањи. Без разлика дали се борите против други играчи онлајн или истражувате нови светови во режим на еден играч, овие приспособени менија ќе додадат дополнителен слој на возбуда и радост на вашето искуство со игри.

Една од најдобрите работи за овие сопствени менија е тоа што тие се целосно бесплатни! Токму така, The Vandhaal великодушно им го понуди овој подарок на сите фанови на Age of Mythology како негов начин за ширење на празничната радост. Па зошто да не ги преземете денес и да почнете да уживате во сите придобивки што ги нудат?

Покрај празничниот изглед, овие сопствени менија нудат и некои практични придобивки за гејмерите. На пример, тие можат да помогнат во подобрувањето на навигацијата во играта со тоа што ќе го олеснат наоѓањето конкретни опции и поставки. Тие, исто така, можат да помогнат да се намали напрегањето на очите за време на долгите сесии за играње со обезбедување на визуелно попривлечен интерфејс.

Но, можеби најважно, овие сопствени менија едноставно го прават играњето Age of Mythology позабавно! Тие додаваат дополнителен слој на потопување и возбуда што може да направи дури и познатите сценарија повторно да се чувствуваат свежо и возбудливо. И со нивната висококвалитетна графика и внимание на детали, тие навистина го доловуваат духот на Божиќ во секој пиксел.

Значи, ако барате начин да ја зачините вашата игра на Age of Mythology оваа празнична сезона, не гледајте подалеку од приспособените позадини на менито The Christmas Gift 2007 од The ​​Vandhaal. Преземете ги денес и почнете да ја доживувате сета магија што ја нудат!

Целосни спецификации
Издавач The Vandhaal Design
Страница на издавачи http://vandhaal.elpea.net
Датум на издавање 2013-05-16
Датум на додавање 2013-05-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија во реално време
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања The Age of Mythology the Titans game
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 136

Comments: