iCopyBot

iCopyBot 7.8.8

Опис

iCopyBot: Врвен софтвер за пренос на iPod на компјутер

Дали сте уморни од губење на вашата скапоцена музика, видеа, фотографии, мелодии и книги од вашиот iPod секогаш кога повторно ќе го инсталирате вашиот систем или сакате да ги префрлите на нов компјутер? Дали сакате лесен и ефикасен начин за резервна копија на сите медиумски датотеки од вашиот iPad, iPod или iPhone? Не гледајте подалеку од iCopyBot!

iCopyBot е моќен софтвер кој ви овозможува да ги копирате сите ваши медиумски датотеки од вашиот iPod назад во папката на вашиот компјутер со само неколку кликања. Исто така, има можност да увезува плејлисти, рејтинг на песни, коментари, број на репродукција и прилагодување на јачината директно во библиотеката на iTunes. Дополнително, може да извезува плејлиста за iPad, iPod или iPhone во датотека со плејлиста m3u/m3u8.

Со корисничкиот интерфејс и интуитивниот дизајн на iCopyBot, пренесувањето музика и други медиумски датотеки никогаш не било полесно. Без разлика дали барате лесен начин да направите резервна копија на сите ваши медиумски датотеки или едноставно сакате да ги споделите со пријателите и членовите на семејството на различни уреди - iCopyBot е совршено решение.

Карактеристики:

1. Сериско копирање: со функцијата за сериско копирање на iCopyBot, префрлањето на повеќе музички записи е брзо и лесно.

2. Увезете плејлисти: лесно можете да увезете плејлисти директно во библиотеката на iTunes со само еден клик.

3. Извезете плејлисти: можете да извезувате плејлисти за iPad/iPod/iPhone во формат на датотека за плејлисти m3u/m3u8 за употреба на други уреди.

4. Направете резервна копија од вашите медиумски датотеки: со функцијата за резервна копија на iCopyBot, можете лесно да направите резервна копија на сите ваши музички записи на нов компјутер без да изгубите никакви податоци.

5. Споделете ги вашите медиумски датотеки: споделете ја целата содржина на вашиот уред со пријателите со користење на функцијата за споделување на iCopybot која им овозможува на корисниците пристап до нивната содржина преку повеќе уреди.

Компатибилност:

iCopybot ги поддржува сите модели на iPad, iPod и iPhone, вклучувајќи ги и најновите модели како што се iPhone 4, iPad и iPod Touch 4 со iOS4.

Заклучок:

Како заклучок, iCopybot е суштинска алатка за секој кој сака лесен начин да ги префрли своите медиумски датотеки помеѓу нивните уреди на Apple. Неговиот кориснички интерфејс го прави доволно едноставен дури и за почетниците, додека неговите напредни функции го прават доволно моќен за искусни корисници.iCoppybot осигурува дека ниту еден од нашите скапоцени податоци не се губи за време на трансферите што го прави еден од најдобрите софтвери во својата категорија достапен денес!

Целосни спецификации
Издавач VOWSoft
Страница на издавачи http://www.vowsoft.com
Датум на издавање 2013-05-30
Датум на додавање 2013-05-30
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 7.8.8
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања iTunes 9.1 or above
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 27784

Comments: