QR Photo to Flash Converter

QR Photo to Flash Converter 1.2.3

Опис

QR Photo to Flash Converter е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да креирате неверојатни флеш слајдови на албуми за прикажување на YouTube или вашата веб-локација. Со само четири лесни чекори, можете да ги претворите вашите фотографии во динамични слајд-шоуи комплетирани со музика и ефекти на транзиција кои гарантираат дека вашите слајд шоу изгледаат како да се направени од професионалец.

Овој софтвер поддржува BMP, EMF, xif, GIF, Icon, JPEG, PNG, TIFF и WMF формати на слики. Можете лесно да внесувате слики од вашиот компјутер или фотоапарат и да започнете да создавате прекрасни слајдови за кратко време.

Една од најистакнатите карактеристики на QR Photo to Flash Converter се неговите динамични ефекти на движење на движење и зумирање. Овие ефекти го прават вашето слајдшоу полно со живот и додаваат дополнителен слој на вредност за забава за гледачите. Дополнително, енкодерот со голема брзина гарантира дека правењето слајдшоу е брзо без да се жртвува квалитетот на видеото.

Имате опција да го задржите оригиналниот сооднос или да ја менувате големината на сликите по потреба. Модулот за преглед ви овозможува да видите како ќе изгледаат вашето излезно видео и аудио од слајдшоу пред да го направите. Оваа функција заштедува време со тоа што ви овозможува да ги направите сите неопходни прилагодувања пред да го финализирате проектот.

Уредниот кориснички интерфејс го прави создавањето видео за приказ на слајдови едноставно со само неколку кликања со глувчето. Дури и ако не сте упатени во технологија или искусни во софтвер за графички дизајн, интуитивниот интерфејс на оваа програма му олеснува на секој да произведува извонредни слајдови секој пат.

QR Photo to Flash Converter доаѓа и со доживотна бесплатна техничка поддршка и бесплатни надградби за корисниците секогаш да можат да бидат во тек со новите функции кога ќе станат достапни.

Накратко, QR Photo to Flash Converter е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна софтверска алатка за графички дизајн што произведува висококвалитетни блиц-шоуа на фото албуми брзо и ефикасно. Без разлика дали создавате содржина за лична употреба или деловни цели, како што се маркетинг кампањи или објави на социјалните мрежи - оваа програма има се што е потребно!

Целосни спецификации
Издавач QR Software
Страница на издавачи http://www.slideshow.cutedvd.com/
Датум на издавање 2013-06-02
Датум на додавање 2013-06-02
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 1.2.3
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4798

Comments: