iPubsoft iTunes Data Recovery

iPubsoft iTunes Data Recovery 2.1.10

Windows / iPubsoft Studio / 824 / Целосни спецификации
Опис

iPubsoft iTunes Data Recovery е моќен софтвер кој спаѓа во категоријата iTunes и iPod софтвер. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците да ги повратат изгубените податоци од нивните iOS уреди, вклучувајќи ги iPhone, iPad и iPod touch. Исто така, може да извлече податоци од резервните датотеки на iTunes на вашиот компјутер.

Клучните карактеристики на iPubsoft iTunes Обнова податоци се како што следува:

1. Добар извлекувач на резервни копии на iTunes

Оваа функција ви овозможува да ги извадите резервните датотеки на iTunes од вашиот компјутер и селективно да ги обновите датотеките што ги сакате за вашите серии iPad, iPhone или iPod touch. Дури и најновите објавени iPhone 5, iPod touch 5 и новиот iPad се поддржани за брзо обновување на податоците од оваа програма.

2. Вратете ги изгубените датотеки поради причини

Оваа функција ви овозможува да рипувате и повратите изгубените датотеки на вашиот уред со iOS по неуспешна надградба на iOS, џеилбрејк или обновени фабрички поставки. Ако сте го изгубиле вашиот уред со iOS или наместо тоа сте добиле нов, овој софтвер може да се користи и како извлекувач на резервни копии на iTunes за да изберете што сакате да го вратите на вашиот нов iPhone, iPad или iPod touch.

3. Враќање на видови датотеки

Со оваа функција, iPubsoft iTunes Data Recovery ви овозможува да ги вратите фотографиите и видеата во Camera Roll, Photo Stream и Message Attachments; датотеки во гласовни белешки; календар; белешки; потсетници; Обележувачи на Safari за уреди со iOS. Како софтвер за извлекување резервни копии на iPhone, тој исто така поддржува извлекување на Историја на повици на Пораки за контакти од резервни копии за iPhone-и.

4. Корисна функција за преглед

За да им помогне на корисниците ефикасно да ги обноват точните датотеки без да губат време прво да ги повратат непотребните - iPubsoft вклучи функција за преглед што им овозможува на корисниците да ги прегледуваат фотографиите/видеата пред обновувањето за да можат да ги проверат и деталните информации за контактите/пораките! Прегледот на она што тие го сакаат пред обновувањето го прави поефикасно кога се обидувате да ги вратите целните датотеки од резервната копија.

Севкупни придобивки:

iTune Data Recovery на iPubsoft е одлична алатка која обезбедува многу придобивки како што се:

1) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс им го олеснува дури и нетехничките луѓе кои немаат големо искуство со технологија/софтверски алатки.

2) Брзо обновување податоци: со своите напредни алгоритми и брзата брзина на скенирање - iTune Data Recovery на iPubsoft обезбедува брзо враќање на сите видови изгубени/избришани/исчезнати податоци на кој било уред на Apple што работи со оперативен систем IOS (iPhone/iPad/iPod Touch).

3) Селективно извлекување датотеки: Корисниците можат да изберат која конкретна датотека(и) сакаат да се обноват наместо да се обнови сè одеднаш што заштедува време и напор!

4) Компатибилност со најновите верзии/уреди на IOS: програмата ги поддржува сите верзии до сега, вклучувајќи ги и најновите изданија како iPhone 12 Pro Max/Mini итн., осигурувајќи се без разлика каква верзија/уред има некој - нивните скапоцени спомени секогаш ќе бидат безбедни !

5).

Заклучок:

Како заклучок – ако некому му е потребен сигурен софтвер кој му помага брзо/лесно/безбедно да ги врати своите скапоцени спомени/податоци, тогаш не гледајте подалеку од iTune Data Recovery на iPubSoft! Тоа е лесен за користење интерфејс во комбинација со неговите напредни алгоритми/брза брзина на скенирање/селективно екстракција на датотеки, осигуруваат дека секој ќе го добие токму она што му треба без никаква мака! Па зошто да чекаме? Преземете денес и почнете да уживате во мирот на умот, знаејќи дека сè што е важно е безбедно/безбедно/достапно секогаш кога е потребно!

Целосни спецификации
Издавач iPubsoft Studio
Страница на издавачи http://www.ipubsoft.com
Датум на издавање 2013-06-03
Датум на додавање 2013-06-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.1.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 824

Comments: