iStonsoft iPhone Data Recovery

iStonsoft iPhone Data Recovery 2.1.6

Windows / iStonsoft Studio / 447 / Целосни спецификации
Опис

iStonsoft Обнова податоци за iPhone: Крајното решение за губење на податоците на вашиот iPhone

Дали некогаш сте ги изгубиле важните податоци на вашиот iPhone поради случајно бришење, пад на системот или оштетување на уредот? Губењето податоци на вашиот iPhone може да биде фрустрирачко искуство, особено кога немате резервна копија. За среќа, iStonsoft iPhone Data Recovery е тука за да ви помогне лесно да ги вратите сите видови изгубени податоци од вашиот iPhone.

iStonsoft iPhone Data Recovery е софтвер на iTunes и iPod кој нуди моќни функции за обновување податоци. Поддржува враќање на текстуални содржини, како и медиумски содржини, вклучувајќи контакти, историја на повици, текстуални пораки и белешки, календар, снимки, потсетници, фотографии, видеа од камерата, гласовни белешки со прилози за SMS или дури и обележувачи на Safari. Со овој софтвер при рака, можете да ги вратите сите изгубени датотеки за вашиот iPhone 5/4S/4/3GS/3.

Скенирајте и вратете ја изгубената датотека од вашиот iPhone директно

Сè додека го поврзувате вашиот iPhone со оваа алатка за обновување преку поврзување со USB кабел со компјутерот што ја извршува софтверската апликација, тој може интелигентно да ги скенира сите изгубени датотеки на вашиот уред. Можете да прегледате и изберете одредена датотека(и) за прецизно и многу брзо враќање.

Извлечете податоци од iTunes Backup

Кога ги синхронизираме нашите iPhone уреди со iTunes на нашите компјутери или лаптопи, автоматски ќе направи резервна копија на содржината на нашите уреди. Меѓутоа, понекогаш можеби нема да можеме да ги користиме или читаме овие резервни датотеки директно без прво да ги вратиме нашите уреди, што може да потрае време и напор. Ова е местото каде што iStonsoft е при рака - тој има можност совршено да ги врати сите датотеки на избраните ставки од резервната копија без да обнови ниту еден уред.

10 пати побрз од вообичаениот софтвер

Создаден со ексклузивна иновативна технологија за декрипција која на корисниците им дава неверојатна брзина на обновување; iStonsoft работи 10X побрзо од вообичаениот софтвер достапен на денешниот пазар.

Разновидниот преглед овозможува совршено враќање на податоците

За време на скенирање на датотеки со податоци и избор на датотеки за процес на обновување со користење на корисничкиот интерфејс на iStonsoft; корисниците се опремени со разновидни опции за преглед, како што се прегледи на слики (фотографии), прегледи на СМС (текстуални пораки), прегледи на контакти (телефонски броеви), прегледи на историјата на повици (дојдовни/појдовни повици) меѓу другите еден по еден за да можат да избираат повеќе целни датотеки точно пред да се започне процесот на нивна реставрација.

Зошто да изберете iStonsoft?

Постојат многу причини зошто треба да го изберете iStonsoft наместо други слични производи достапни на денешниот пазар:

1) Кориснички интерфејс: интерфејсот на овој софтвер е дизајниран имајќи ги предвид потребите на неговите корисници - копчињата за навигација кои се лесни за употреба го прават едноставно за секој што сака да ги врати скапоцените спомени!

2) Разновидни опции за преглед: со разновидни опции за преглед како што се прегледи на слики (фотографии), прегледи на СМС (текстуални пораки), прегледи на контакти (телефонски броеви), прегледи на историјата на повици (дојдовни/појдовни повици); корисниците имаат поголема контрола врз тоа што сакаат да им се врати пред да го започнат процесот на реставрација.

3) Достапни најбрзи брзини: Создадени со помош на ексклузивна иновативна технологија за декрипција која на корисниците им дава неверојатна брзина на обновување; iStonsoft работи 10X побрзо од вообичаениот софтвер достапен на денешниот пазар, осигурувајќи се дека нема да се губи време за време на процесите на реставрација!

4). на iOS работи на уредот на корисникот, тие секогаш ќе можат ефективно да го користат овој производ.

Заклучок:

In conclusion,iStonSoft’siPhoneDataRecoveryistheultimate solutionforanyone who has experienceddata lossfromtheiriPhone.Thepowerfuldatarecoveryfunctionsallowusers torecoveralltypesoflostdataincludingcontacts,textmessages,andnotesamongothers.Withitsuser-friendlyinterfaceandversatilepreviewoptions;iStoneSoftmakesitpossibleforuserstoselecttargetfilesmoreaccuratelybeforeinitiatingtherestorationprocess.Finally,theinnovativeandexclusive decryptiontechnologyusedbyiStoneSoftensuresthatrestorationprocessesarecompletedinrecordtime,makingitthebestoptionavailableinmarkettoday!

Целосни спецификации
Издавач iStonsoft Studio
Страница на издавачи http://www.istonsoft.com/
Датум на издавање 2013-06-03
Датум на додавање 2013-06-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.1.6
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 447

Comments: